Målmandsrokade i Århus Håndbold

Kort før sæsonstart har Århus Håndbold sagt både goddag og farvel til en målvogter. Farvel til Rene Villadsen, der har fået mulighed for et udlandseventyr og goddag til et af dansk håndbolds helt store talenter, Christoffer Bonde, der i sidste uge blev fristillet i Randers.

Århus Håndbold har sagt ja til Rene Villadsen, der har fået muligheden for at tørne ud for den tyske storklub SC DHfK Leipzig Handball. Til gengæld er den tidligere Randers-målvogter, Christoffer Bonde, tiltrådt med øjeblikkelig virkning.

”Vi skal ikke stå i vejen, når en af vores spillere får en mulighed for et udlandseventyr som det Rene har fået fra Leipzig. Slet ikke når vi – med Christoffer Bonde – har mulighed for at dække os af på den centrale plads i målet, fortæller sportschef Peter Bredal fra Århus Håndbold.

Rene Villadsen er i første omgang udlejet til Leipzig for den kommende sæson. Herefter kan han vende tilbage til Århus, hvor han har kontrakt i yderligere to sæsoner.

Til den kommende sæson bliver det nu Jens Fredsgaard og Christoffer Bonde, der skal vogte målet i Århus.
”Christoffer er en spænende målmand, og vi har holdt øje med ham de seneste år. Lige pludselig opstod der en mulighed, da Christoffer blev fritstillet i Randers, og da det så ovenikøbet faldt sammen med Renes ønske om at rejse til Tyskland greb vi chancen,” fortæller Peter Bredal.

Det unge målmandstalent ser frem til oprykningen til ligaen. Han ved, konkurrencen i målet kun er blevet større nu, hvor han skal danne duo med Jens Fredsgaard i Århus-målet.
”Det er klart, det er et stort spring fra 1. division til ligaen, men jeg tager det, lidt som det kommer. Jeg træner så godt, som jeg kan, så jeg er klar, hvis jeg en dag får chancen.” siger Christoffer Bonde, der ser frem til at spille i Ceres Arena.

Sportschef Peter Bredal ser frem til at få Christoffer inkorporeret på holdet og glæder sig til at se målmandstalentet udvikle sig:
”En af Christoffers spidskompetencer er, at han er rigtig god til at stå i forhold til et forsvar. Han er god til at stå på de kanaler, der er, så hvis forsvaret lukker og der kun er et lille rum imellem to, så står han i det rum. Han er jo ikke andet end 19 år, så der er et stort udviklingspotentiale i ham fremadrettet.”

Stor ros har sportschefen også til resten af holdet og de præstationer, de har leveret i opstarten, men han ved også, at håndboldligaen aldrig har set sværere ud:
”Vores første målsætning må klart være et komme i slutspillet, og så må vi tage den derfra. Det bliver hårdt, og det gør det for mange, men som vi spiller i øjeblikket, så har vi gode forventninger.”

2018-08-31T15:03:36+00:00