Sejr til VORES HOLD efter intens kamp

Fredrik Schilling sagde inden dagens opgør, at den ville blive tæt og med knap så kønt håndbold. At kampen blev tæt, og også meget tæt, kunne han ikke have spået bedre. Først i sidste sekund blev kampen afgjort med en scoring fra Nikolai Vinther, der dermed sikrede sejren på 27-26 til VORES HOLD.

Det blev en hurtig start på kampen for begge hold, og begge med en meget offensiv tilgang. Bedst lykkes det dog for VORES HOLD der efter 8 minutter er foran med 6-4. SønderjyskE tager timeout og lægger sig meget højt i forsvaret efterfølgende, der gør, at Århus ikke får scoret og de reducerer til 7-8. Herefter fungerer meget lidt for Århus-drengene, derimod fungerer spillet rigtig godt for SønderjyskE, der får udnyttet målchancerne og derfor kan gå til pause foran 15-11.

VORES HOLD starter ud med 7 mod 6 i 2. halvleg og med små fejl fra SønderjyskE får drengene kæmpet sig tilbage i spillet og reducerer stillingen til 17-19. Begge hold kæmper bragt for at få scoret målene, der kan sikre point. Igen går det bedst for VORES HOLD, men også SønderjyskE kæmper og stillingen forskubber sig i hele tiden med et mål. Med 12 minutter igen får Vinther reduceret til 21-21, og intensiteten i kampen fortsætter kun støt opad.
Med fem minutter igen tager Erik Veje timeout, hvor Århus-drengene er bagud med 23-25, hurtigt vender spillet og stillingen er 26-26 med 7 sekunder igen og Erik Veje vælger igen timeout. Med en scoring i sidste sekund af Nikolai Vinther, kan Århus sætte endnu to point på kontoen efter en meget intens 2. halvleg.

En stor tak skal lyde til de 1300 tilskuere i Ceres Arena til dagens kamp, der var med til at skabe en fantastisk stemning og ikke mindst jubel efter slutfløjt!

Kampens målscorere:
Sebastian Henneberg: 10 mål
Anders Martinusen: 6 mål
Nikolai Vinther: 3 mål
Nikolaj Læsø: 3 mål
Fredrik Schilling: 2 mål
Torben Petersen: 1 mål
Kristian Rammel: 1 mål
Besard Hakaj: 1 mål

2018-09-11T22:15:11+00:00