Nikolai Vinther om gårsdagens kamp mod SønderjyskE

Vi har taget en snak med Nikolai Vinther, der uden tvivl kunne kåres som kampens spiller med en scoring i sidste sekund i opgøret mod SønderjyskE, der sikrede sejren og to point til VORES HOLD.

Det var ellers en kamp, hvor drengene havde svært ved at få ordentligt fat. Sønderjyske spillede dertil en rigtig god kamp, hvilket blandt andet gjorde, at de var foran 15-11 ved pausen til trods for en god start for Århus-drengene. Nikolai fortæller, hvordan kampen var på banen.
“Jeg synes først og fremmest, at Sønderjyske spiller en rigtig god kamp og gør det svært for os igennem store dele af kampen. Vi spiller 7 mod 6 i 2. halvleg og får åbnet op for deres forsvar, hvilket giver os mulighed for at kæmpe os tilbage. Min fornemmelse er, at vi stadig har nogle procenter at hente rent spillemæssigt, men vi kan nok ikke ligefrem tillade os at klage over de 2 point.”

Selv havde Nikolai Vinther en stor finger med i spillet, da de to point skulle sikres og leverede de to sidste scoringer, der vendte stillingen til 27-26 til VORES HOLD. Med blot syv sekunder igen og en stilling der umiddelbart kun fortalte om ét point tog Cheftræner Erik Veje timeout, for Nikolai Vinther, holdet og tilskuerne i Ceres Arena, var det syv meget intense sekunder.
“De var vilde! Vi får i timeouten aftalt et system som egentlig ender med, at Torben kommer til en ganske fin afslutning. Han er så uheldig med at deres målmand får reddet, men så ryger bolden, rent tilfældigt, direkte ud til mig, hvor jeg godt ved, at der ikke kan være mange sekunder igen. Så det var bare mod mål og heldigvis gik den ind.”

Med sejren i går, har VORES HOLD sikret sig 6 point ud af 6 mulige efter 3 kampe og fortsætter de fine takter, som de viste i opstarten. Nikolai Vinther er også rigtig godt tilfreds med de spillede ligakampe, og fortæller:
“Det giver både selvtillid og moral. Vi får vist, at vi kan formå at hænge i, selvom tingene ikke lige går vores vej. Det er fedt at få bekræftet, at vi også besidder de egenskaber, og det er jeg sikker på, bliver nyttigt senere på sæsonen.”

VORES HOLD spiller næste kamp på mandag, når det gælder lokalopgøret mod Skanderborg på udebane i Fælleden kl. 18.30.

2018-09-12T19:05:31+00:00