Uafgjort mod Mors/Thy i dagens kamp

Det virkede som en overkommelig opgave for VORES HOLD mod ligaens bundprop Mors/Thy, der inden dagens opgør endnu ikke havde point. Men som så oftest før, formår Mors/Thy at drille VORES HOLD og får hentet en 2-målsscoring kort før tid, hvorfor kampen ender uafgjort 26-26.

Kampen starter målfattigt ud og efter fem minutters spil er stillingen 1-1, hvorefter Mors/Thy kommer foran på straffe. En varm Søren Pedersen holder VORES HOLD fra scoringer i flere minutter, men herefter får drengene bedre styr på spillet og udligner til 4-4 efter 13 minutters spil. VORES HOLD går meget offensivt i forsvaret og det presser Mors/Thy, men de følger alligevel med. To hurtige scoringer fra VORES HOLD tager alligevel pusten fra modstanderne, og Schilling kan score til 13-9 med fem minutter igen. Mors/Thy vågner dog igen og får reduceret stillingen til 13-11 til pausen.

Århus Håndbold starter godt ud i forsvaret i anden halvleg, men det halter lidt i den anden ende, og Mors/Thy kan efter seks minutters spil udligne til 16-16. Christoffer Bonde bliver skiftet ind og lægger ud med en redning, som Anders Martinusen følger op med scoring, men igen er Mors/Thy hurtige med scoringerne i den anden ende også, og efter 11 minutter er stillingen 17-17. Der bliver kæmpet bragt fra begge hold, hvor der specielt bliver gået til den i midterforsvaret. Besard Hakaj får dog sendt en vigtig scoring ind, som holder VORES HOLD godt med i kampen. Drengene bliver ved med at kæmpe og mens Mors/Thy pludselig har svært ved at finde målet, er Århus foran 24-20. Men som kendetegnet for denne kamp, får Mors/Thy igen reduceret og udligner kort inden tid til 26-26. Dermed går begge hold fra banen med 1 point.

Kampens målscorere:
Sebastian Henneberg: 6 mål
Besard Hakaj: 5 mål
Anders Martinusen: 4 mål
Nikolaj Læsø: 3 mål
Torben Petersen: 2 mål
Mads-Peter Lønborg: 2 mål
Fredrik Schilling: 2 mål
Anton Laursen: 1 mål
Jonas Langerhuus: 1 mål

2018-10-20T18:10:15+00:00