Ligaens tophold venter i Silkeborg

Efter en uges landsholdspause i Herre Håndbold Ligaen, er VORES HOLD helt klar til igen at tage hul på nogle betydningsfulde kampe i efteråret. Her venter blandt andet Aalborg og TTH Holstebro og ikke mindst en kamp mod BSV i morgen.

BSV topper inden mødet ligaen med 15 point efter 9 spillede kampe og har vundet de seneste seks opgør. Senest mod Lemvig-Thyborøn, hvor det blev til en fornuftig sejr på 31-24.
Selv kommer Århus-drengene med en uafgjort i bagagen mod Mors/Thy på hjemmebane. Det var et ærgerligt resultat med en scoring fra morsingboerne i de sidste sekunder, men spillerne er videre fra kampen, fortæller Fredrik Schilling.
“Det var selvfølgelig en hård omgang mod Mors/Thy, de scorer i sidste sekund, så det skulle vi selvfølgelig lige bearbejde. Men humøret er nu stadig rigtig godt, vi ser fremad og er klar til at komme videre fra den kamp.”

Der har været fuldt fokus fra spillerne på morgendagens kamp til træningerne, for det er en af de tungere hold, som VORES HOLD skal møde i morgen. Vigtigst af alt har dog været fokus på egne præstationer, fortsætter Fredrik Schilling.
“Det er klart, at vi skal have styr på mange ting for at lykkes med en sejr. Jeg tror dog, det er vigtigt, at vi holder fokus på os selv og det gode spil, som vi har vist i mange af de andre kampe.”

Forhåbentligt kommer de to point med hjem til smilets by efter kampen i morgen, der spilles i JYSK Arena Silkeborg kl. 18.30.

Hvis du vil med til Silkeborg og støtte VORES HOLD, så skal du være hurtig – BSV melder nemlig snart om udsolgt til kampen!

Ellers kan du som altid holde dig opdateret på kampen live på www.tophaandbold.dk/arh eller på VORES HOLDs instagram-profil, hvor vi også opdaterer under kampen.

2018-10-30T19:16:56+00:00