En træls aften i Silkeborg

Vi vidste inden dagens opgør, at det ville blive en svær kamp for VORES HOLD at hente point i, men det vidste sig at blive lidt sværere end først antaget. Et fremragende spil fra BSV, tog fuldstændig pusten fra VORES HOLD, og efter 60 minutters spil blev det til et nederlag på 38-26.

Allerede fra kampens start går det skævt for VORES HOLD, som har svært ved at finde scoringerne trods gode chancer. Rezar er i BSV-målet varm helt fra start og får taget mange gode skud fra Århus-drengene. BSV dækker offensivt, og Århus kæmper for at komme til chancer. Erik Veje tager timeout og forsøger at løse de manglende scoringer, men Rezar står godt og får taget bolde fra alle vinkler. Efter knap 11 minutter er stillingen 6-3 til BSV.

To angreb uden scoringer fra modstanderne giver Århus mulighed for at reducere, men de kan stadig ikke finde scoringerne. BSV fortsætter derimod med det meget offensive forsvar og i den anden ende får de også spillet Århus-drengene godt rundt med gode indspil til stregen, der omsætter til scoringer, hvorefter de begynder at skabe et større hul ned til VORES HOLD. Christoffer Bonde skiftes ind og tager flere gode redninger, og selvom Århus-drengene fortsætter med at kæmpe, spiller BSV bare bedre og kan gå til pause foran 19-10.

Anders Martinusen starter godt ud i 2. halvleg med to hurtige scoringer, hvor også det hurtige tempospil fører til flere gode scoringer. BSV scorer dog stadig i hvert angreb og holder således forspringet, hvor stillingen efter knap otte minutter er 24-16. På Århus-bænken vælger man at forsøge med 7 mod 6-spillet, men heller ikke dette synes at give flere mål. Intet virker til at fungere for VORES HOLD, hvorimod alt fungerer for BSV. Århus Håndbold må derfor se sig slået 38-26 efter 60 minutters spil af et BSV-hold, der ganske enkelt spillede bedre.

Kampens målscorere:
Anders Martinusen: 6 mål
Nikolaj Læsø: 6 mål
Tobias Møller: 5 mål
Fredrik Schilling: 2 mål
Jonas Langerhuus: 2 mål
Torben Petersen: 2 mål
Mads Peter Lønborg: 1 mål
Nikolai Vinther: 1 mål
Kristian Rammel: 1 mål

2018-10-31T21:47:34+00:00