VORES HOLD tager imod vestjyderne fra TTH Holstebro

Der var knap så god stemning i Århus Håndbold-lejren efter det store nederlag til BSV i JYSK arena Silkeborg efter sidste onsdags kamp, hvor det blev til en total nedsmeltning for VORES HOLD, der tabte med 38-26. Netop derfor har der også været fuld fokus på kampen i morgen for holdet, der møder TTH Holstebro.

Kampen i morgen er vigtig i ligasammenhænge, hvor VORES HOLD helst skal gå fra banen med to point, men det er også en vigtig generalprøve inden december, hvor TTH Holstebro endnu engang venter. Denne gang på udebane i kvartfinalen i landspokalen Santander cup d. 18. december.

Med et tilbageblik på de seneste kampe mod morgendagens modstander, ligner det ikke en umulig opgave for VORES HOLD at hente to point. De fire seneste kampe mod TTH Holstebro rummer to minimale nederlag, et lidt større nederlag og en uafgjort i sidste slutspilskamp for VORES HOLD. I kampene har modstanderne oftest haft problemer med at stoppe vores skydeglade spillere, hvor Sebastian Henneberg, Torben Petersen og Tobias Møller har været fremtrædende skytter.

TTH Holstebro har selv haft en blandet start på sæsonen, hvor de efter 10 spillede kampe ligger på 5. pladsen med 13 point. De spillede kampe rummer blandt andet en uafgjort mod oprykkerne fra TMS Ringsted, en et-måls sejr over Mors/Thy og nederlag til BSV og Aalborg, men også en fornuftig over Skjern på 37-30.
Senest er det blevet til en sejr over Lemvig-Thyborøn på 32-27, hvor venstrefløjen Magnus Bramming havde godt gang i armen og scorede 10 af vestjydernes 32 mål.

Derfor er der endnu engang en spændende kamp i vente i Ceres Arena, hvor vi kan love jer, at VORES HOLD vil gøre alt for at gå fra banen med to vigtige point.

Vil du ind og se en spændende håndboldkamp i 11. runde af Herre Håndbold Ligaen, så skynd dig at købe billetter lige her på hjemmesiden under billetsalg.

2018-11-07T17:24:19+00:00