Vi er skuffede, men tager det ene point med videre

Efter en vanvittig intens kamp i Ceres Arena i dag, blev det desværre til et uafgjort på 31-31.
Med knap to minutter igen og en 2-måls føring lignede det en sikker sejr til VORES HOLD, men som kendetegnet for kampen, svingede den fra den ene yderlighed til den anden og pludselig havde TTH Holstebro hentet de to mål. Vi er selvfølgelig skuffede, men tager det ene point med videre.

Kampen starter ud med et højt og intenst tempo, der skulle vise sig at være sigende for resten af de 60 minutter. Jonas Langerhuus starter ud med kampens første scoring, TTH Holstebro følger dog godt med, og efter 6 minutter er stillingen 4-4. Århus Håndbold dækker offensivt op i forsvaret, og det driller TTH Holstebro sammen med en varm Jens Fredsgaard i målet. TTH Holstebro presser hårdt på, men Århus får alligevel fundet et hul til Vinther, der scorer og får hjemmeholdet på plus et mål med stillingen 10-9.
Erik Veje tager timeout efter tre hurtige scoringer til TTH Holstebro, hvor spillet herefter hurtigt vender igen, og Århus har udlignet til 13-13. Fredsgaard kaster kort før pause vigtige redninger af sig og sammen med et velfungerende angreb, er VORES HOLD foran 18-15 ved pausen.

I 2. halvleg går TTH Holstebro meget offensivt i forsvaret og sætter højt tempo i angrebet. Århus-drengene holder sig dog foran og bygger på føringen, da Jens Fredsgaard laver endnu en redning, hvorefter Anders Martinusen omsætter til scoring i den anden ende. Det vanvittige tempo som er lagt i kampen fortsætter dog, og TTH Holstebro henter næsten Århus igen med 23-22 efter knap 12 minutters spil. Med knap 10 minutter tilbage af kampen er Århus foran med 29-26, men spændingen holder til det sidste, hvor TTH Holstebro desværre får udlignet og dermed uafgjort i aftenens opgør.

En stor tak skal lyde til de 2273 tilskuere i Ceres Arena til dagens kamp, der var med til at skabe en fantastisk stemning og en uundværlig opbakning til VORES HOLD.

Kampens målscorere:
Nikolaj Læsø: 7 mål
Sebastian Henneberg: 6 mål
Jonas Langerhuus: 4 mål
Anders Martinusen: 4 mål
Fredrik Schilling: 4 mål
Nikolai Vinther: 3 mål
Tobias Møller: 2 mål
Torben Petersen: 1 Mål

Jens Fredsgaard – redningsprocent: 35

2018-11-08T22:55:00+00:00