Århus Håndbold forlænger med Jens Fredsgaard og Nikolaj Læsø

Århus Håndbold har forlænget kontrakterne med Jens Fredsgaard og Nikolaj Læsø, som nu har kontrakt til henholdsvis 2021 og 2022. Begge spillere har vist sig at være vigtige spillere i denne sæson for Århus Håndbold, og netop derfor er sportschef Peter Bredal også godt tilfreds med forlængelserne af de to herrer.
”Jens har været i en fantastisk udvikling, og det har ikke kun været i ligakampene, men også træningskampene, hvor han stort set uden undtagelse har præsteret på højt niveau hver eneste gang i denne sæson. Nikolaj Læsø har også gjort det fremragende. Han har et meget stort potentiale og kan virkelig komme langt. Vi tror på, at det kun kan gå en vej for ham,” fortæller Peter Bredal.

Jens Fredsgaard, der ellers havde kontraktudløb efter denne sæson, er glad for forlængelsen og ser frem til de kommende sæsoner, hvor han også er en del af Århus Håndbold
”Århus er et godt sted at være, og der er mange faktorer omkring klubben, som gør det attraktivt at være her. Tiden jeg har været i klubben, har været god, staben omkring holdet er fantastisk og sammen med det private hang det hele godt sammen med en forlængelse.”

Ambitionerne for de kommende sæsoner bliver at bygge mere på det allerede gode niveau, som Jens Fredsgaard har præsteret i sæsonen, hvor Jens i øjeblikket er førstevalg på målmandsposten – et ansvar han har klaret på bedste vis, lyder det fra sportschefen.
”Jens har aldrig stået bedre, end han gør lige nu, så det var ikke tidspunktet, hvor vi skulle slippe ham. Det betyder rigtig meget med en god målmand, og som Jens står i øjeblikket, så er vi rigtig godt stillet. Vi håber selvfølgelig, at han fortsætter udviklingen, men han er allerede på et højt niveau i denne sæson.”

Stor ros er der også at finde til Nikolaj Læsø, der har forlænget med Århus Håndbold, og ligesom Jens Fredsgaard, har leveret fremragende præstationer i de allerede spillede kampe. Han har vist sig at være en vigtig tovejsspiller for holdet, og derfor har man også valgt at forlænge yderligere to år med playmakeren, der først havde kontraktudløb til næste sommer.
”Nikolaj Læsø er den type spiller, der er god at have i en trup. Han er en af dem, der går forrest og så er han publikums darling. Han kaster sig hen ad gulvet for bolde, og så har han en generelt god smittende effekt på sine medspillere. Han giver alt, hvad han har i sig hver eneste gang,” fortæller sportschef, Peter Bredal.

Nikolaj Læsø selv er også glad for den rolle, han har fået på holdet, hvor han i denne sæson har vist, hvorfor han også skal være en del af angrebet og ikke blot forsvaret.
”Det er dejligt at få ansvar og en større rolle på holdet, hvilket også har været en af grundene til, at jeg gerne vil blive her. Jeg tror Århus Håndbold er et af de hold, som er på vej op og ikke ned, og jeg vil gerne være med til at bygge holdet op og blive en fast del af top fem de kommende sæsoner.”

Forlængelserne med Jens Fredsgaard og Nikolaj Læsø har sikret en større kontinuitet hos Århus Håndbold i de kommende sæsoner, noget som man mener er vigtig for holdet, fortæller sportschef Peter Bredal.
”Når vi er tilfredse med spillernes præstationer og forlænger, så tror vi også, det er med til at sikre en bedre kontinuitet på holdet og derigennem bedre spil. Vi tror på Nikolaj Læsø og Jens Fredsgaard og glæder os til at være en del af deres udvikling de kommende år.”

2018-11-09T07:44:51+00:00