Privatlivspolitik2018-08-17T11:23:12+00:00

Privatlivspolitik

FOR HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES
Dette website anvender cookies til følgende formål: teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer samt trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

1. COOKIES
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

1.1 SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

1.2 SÅDAN SLETTER DU COOKIES
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

1.3 SÅDAN UNDGÅR JEG COOKIES?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

1.4 HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITE
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere med henblik på at optimere indhold herefter.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

1.5 GOOGLE ANALYTICS (TRAFIKMÅLING)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2. KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Århus Håndbold, skal du rette henvendelse på info@aarhushaandbold.dk eller telefon 7020 3181. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.1 BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.