Skjern Håndbold venter i morgendagens opgør

Der er lagt op til en spændende kamp i Ceres Arena i morgen mellem Århus Håndbold og Skjern Håndbold kl. 18.30.
VORES HOLD kommer med en komfortabel sejr fra weekenden over Ribe-Esbjerg HH, hvorimod Skjern tabte til Nantes i Champions League-regi i weekenden.
Skjern er heller ikke kommet helt så godt fra start i ligaen, som de fleste nok forventede af sidste års mestre. Efter seks spillede kampe ligger Skjern Håndbold med 6 point, hvilket i øjeblikket betyder en 7. plads i ligaen, og som rummer sejre over Mors/Thy, BSV og Lemvig-Thyborøn. Nederlagene har været til de hold, der i øjeblikket, sammen med Århus Håndbold ligger i top fire af ligaen: TTH Holstebro, GOG og Aalborg Håndbold.
Senest er det dog, som nævnt, blevet til en sejr i liga-regi over oprykkerholdet fra Lemvig-Thyborøn, der dog bed godt fra sig i kampen mod Skjern.

Sidste gang vi tog imod Skjern i Ceres Arena, var det som altid et spændende opgør mellem de to hold. Inden kampen, var det, som Skjern selv skrev, 910 dage siden de grønne havde taget en sejr over VORES HOLD. Efter 60 minutters spil, var stimen dog brudt, efter en meget tæt kamp, hvor stillingen ved pausen var 13-13, blev det til et nederlag for VORES HOLD på 26-29.

Den senest spillede kamp mod Skjern, rummer dog en sejr for VORES HOLD og kan findes knap halvanden måned tilbage, da begge hold var i gang med opstarten forud for sæsonstart.
Her mødtes de to hold til en træningskamp i Billund, hvor Skjern var på træningslejr og som et kendetegn for kampe mellem de to hold, var dette også et tæt opgør. Skjern lagde hårdt ud, men VORES HOLD fulgte med, fortsatte det hårde arbejde på banen og kunne hive en sejr hjem på 31-29.

Et hårdt arbejde, som drengene fra VORES HOLD fortsætter med at vise, hver gang de går på banen. Et hårdt arbejde, som vi også kommer til at se fra VORES HOLD i morgen og som forhåbentligt fører til sejr.

Vi ses i Ceres Arena!

2018-10-02T19:43:55+00:00