En tur til det fynske venter i morgen

I morgen tager VORES HOLD en tur til det fynske, hvor et godt spillende GOG-hold venter.
Drengene fra Århus Håndbold kommer selv med et snævert nederlag bagagen, hvor Skjern kunne tage to point med fra Ceres Arena med en sejr på 24-23.

Truppen er videre fra nederlaget og fokus har været på den kommende kamp mod GOG, fortæller VORES HOLDs højrefløj Mads Peter Lønborg.
“Vi var selvfølgelig rigtig trætte af, at vi ikke kunne hive sejren hjem til sidst i kampen mod Skjern. Men vi er videre, og vi kan heller ikke bruge for lang tid på at tænke over nederlaget, når vi har en ny kamp mod GOG i morgen.

Selvom GOG i øjeblikket ligger nr. 2 i ligaen med 12 point efter 7 kampe, har forberedelserne mod kampen ikke været meget anderledes end normalt for VORES HOLD, fortsætter Mads-Peter Lønborg.
“Forberedelserne har ikke været så meget anderledes ift. andre kampe. Vi går ind med den samme mentalitet og tro på tingene mod GOG, som mod andre hold.”

GOG har senest været i kamp ude mod Lemvig-Thyborøn, som de sikkert slog 35-23. Oftest har GOG også drillet VORES HOLD, hvor de i de seneste to liga-opgør er gået fra banen med sejre på henholdsvis 33-23 og 31-24. Dog var VORES HOLD tæt på at hive en sejr i pokal-sammenhæng, men også her fik GOG hevet sejren hjem til sidst. Mads-Peter Lønborg er dog slet ikke i tvivl om, at det er muligt at hive en sejr med hjem til det århusianske efter morgendagens kamp.
“Skjern er et rigtig godt hold, og at kunne være med helt frem til slutningen mod dem viser noget om, hvad Århus Håndbold kan præstere for tiden. Sammen med et stabilt og stærkt forsvar er det bestemt noget, vi skal tage med videre i kampen mod GOG.

Højrefløjen kom til klubben til denne sæson og har været en del af VORES HOLD et par måneder nu. Det har bestemt været en god oplevelse og Mads Peter Lønborg er glad for at være i klubben, fortæller han.
“Det har været rigtig godt at blive en del af holdet. Jeg har fået og får stadig en masse ud af træningsmiljøet, hvor der bliver gået til den og vi presser hinanden hver gang. Udover det, er det en flok gode gutter, jeg spiller sammen med. Vi kender alle hinanden godt nu, og der er masser af sjov og spas mellem alt det hårde træning.”

Når VORES HOLD går på banen i Arena Fyn i morgen kl. 19.30, bliver det også et gensyn med barndomsklubben for Tobias Møller, der har spillet hele sin håndboldkarriere i gult, inden han sidste år skiftede til Århus Håndbold.

Du kan som altid følge kampen på www.tophaandbold.dk/arh Kampen starter kl. 19.30

2018-10-11T13:55:54+00:00