Mathias Møller er tilbage efter sin skade

I de seneste kampe har vi igen set Mathias Møller indtage pladsen på bænken. En skade i knæet samt en efterfølgende operation har holdt ham ude i godt og vel seks uger, men nu er genoptræningen slut, og Mathias Møller træner igen med på fuld tid i Ceres Arena. Knæet mærker han ikke noget til længere, nu skal den sidste timing blot helt på plads.
”Det er selvfølgelig aldrig det fedeste i verden at være ude med en skade, men med det taget i betragtning, har genoptræningen været fin. Vi havde lavet en plan fra start, med hvad jeg skulle hver uge, og hvor lang tid der gik, før jeg var tilbage, og den er blevet fulgt fuldstændig, og det er gået godt hele vejen igennem. Der mangler selvfølgelig lige den sidste timing, når man har været ude i noget tid, men fysisk går det rigtig fint,” fortæller Mathias Møller.

Selvom genoptræningen er gået godt for Mathias, så kan det være svært at holde humøret oppe, når der står genoptræning på planen i stedet for den oprindelige haltræning sammen med holdet. For Mathias Møller har en klar prognose hjulpet ham igennem forløbet.
”Det gik rimelig hurtigt, fra vi tog beslutningen om operation, til den allerede var overstået. Så det gik hurtigt med at se fremad, og jeg vidste, at prognosen lød på seks uger. Det er klart, det har været træls at sidde ude i hallen og se på de andre træne og spille kampe, men jeg har været glad for, at det trods alt har været uger og ikke måneder, vi har snakket. Det har bestemt hjulpet på humøret.”

Mathias Møller er godt i gang med sin anden sæson som ligaspiller hos Århus Håndbold, og selvom det endnu ikke er blevet til meget spilletid, blandt andet på grund af knæskaden, så er han godt tilfreds og ser frem til at være helt klar igen.
”Det er sjovt og spændende at være en del af holdet her. Jeg er selvfølgelig træt af, at sæsonstarten blev lidt ødelagt af den skade her, men nu skal jeg bare på 100 procent og være klar igen, så tror jeg på, at det nok skal blive godt.”

Til trods for lidt svingende resultater i de seneste kampe, er der stadig god stemning i truppen og en tro på tingene, fortæller Mathias Møller.
”Man kan godt mærke, at det ikke lige har kørt spillemæssigt på det seneste, og at vi gerne vil mere. Folk er ivrige efter at blive bedre hele tiden og for at vise, at vi kan gøre det bedre end de sidste kampe har vist. Så der er masser af tro på egne evner i truppen, men der bliver også arbejdet hårdt på tingene.”

Helt tilbage efter skaden er Mathias Møller således, og med det, følger selvfølgelig også ambitioner for den resterende del af sæsonen.
”Lige nu er det jo bare at komme tilbage på 100 procent, og så er det at få mere spilletid og få tilkæmpet mig en større rolle. Det er jo derfor, jeg er her, det er for at spille håndbold,” afslutter Mathias Møller.

2018-11-18T21:59:54+00:00