Andet opgør i sæsonen mod TMS Ringsted venter i morgen

I morgen går turen til Ringsted og Dansk Kabel TV Arena, hvor et opgør mod TMS Ringsted venter kl. 18.30. Det bliver anden gang i denne sæson, VORES HOLD møder oprykkerholdet fra Ringsted. Begge hold startede nemlig sæsonen ud d. 1 september med et opgør i Ceres Arena.

Her blev det til en fornuftig sejr til VORES HOLD på 31-26, dog efter en spændende kamp, hvor TMS bed fra sig. Blandt andet fik oprykkerholdet udlignet efter 20 minutter til stillingen 9-9 og formåede også at holde godt ved VORES HOLD i store dele af 2. halvleg, inden drengene fra VORES HOLD fik ordentlig ved og altså kunne tage de to første point i sæsonen med fra banen.

I øjeblikket ligger TMS Ringsted på en delt 12. plads i ligaen med 6 point efter 12 kampe sammen med Nordsjælland og det andet oprykkerhold fra Lemvig-Thyborøn.
Senest har de to oprykkerhold også krydset klinger med hinanden, hvor det blev til uafgjort 30-30.

Senest er det for VORES HOLD blevet til et nederlag i Aalborg på 27-23. Der var dog, ligesom i de seneste kampe, rigtig fine takter at se fra VORES HOLD, hvor blandt andet Christoffer Bonde blev noteret for en redningsprocent på knap 39. Aalborgs Andreas Holst havde godt gang i armen og scorede 11 mål og sammen med resten af Aalborg-holdet, var de en for stor mundfuld for VORES HOLD på dagen.
Vi satser dog stærkt på, at VORES HOLD er klar til kamp i morgen og tager to point med retur fra Sjælland.

Du kan følge kampen på TV2 Sport med optakt fra kl. 18.00 og som altid på tophåndbold

2018-11-19T19:29:14+00:00