VORES HOLD tager to vigtige point med retur fra Ringsted

I aftenens kamp var der lagt op til et spændende opgør for begge hold. Århus Håndbold havde ikke vundet en kamp siden d. 29 september til trods for gode præstationer. TMS Ringsted i bunden i nød efter point og derfor også helt klar til at kæmpe for de to point. Ikke mindst kunne en sejr for VORES HOLD betyde, at der ned til 9 pladsen i ligaen ville være 6 point.

Og det er nu blevet en realitet, at der er et godt spring op til slutspilspladserne, hvor Århus Håndbold med de to point fra dagens sejr forsat ligger på en 8. plads med 14 point efter 13 kampe.

Kampen starter hurtigt ud, og efter fem minutter er stillingen 2-2. Århus Håndbold har et par afbrændere i angrebet, men en sikker Christoffer Bonde fortsætter sit gode spil fra sidste kamp med en strafferedning i målet. TMS formår dog at komme foran, men Århus-drengene følger med, og knap 8 minutter inde i kampen bringer Anders Martinusen holdet foran.
Det hurtige tempo fortsætter og kaster et par fejl af sig i begge ender, men igen er Nikolaj Læsø sikker med en scoring i tomt mål, og Århus kommer på en 1-måls føring, 5-4.
TMS Ringsted forsøger sig med 7 mod 6, hvilket kaster et par scoringer af sig, men med flere hurtige scoringer i angrebet og et aggressivt spil i forsvaret af Århus Håndbold bygger de på føringen. En straffescoring fra Tobias Møller med kort tid igen sender Århus Håndbold til pause med en føring på 14-8.

Århus Håndbold fortsætter det offensive spil i 2. halvleg, og det virker for holdet, der efter 35 minutter er foran med 17-10. TMS Ringsted forsøger også med et offensive spil, som kaster et par mål af sig, men hurtige aktioner fra VORES HOLD bygger på føringen, og med knap 15 minutter tilbage er stillingen 25-15. TMS Ringsted forsøger sig igen med 7 mod 6 spillet, som de igen henter et par mål på, men føringen er dog for stor. Derfor kan VORES HOLD rejse hjem til Aarhus med to vigtige point efter en sejr på 29-23.

Kampens målscorere:
Nikolaj Læsø: 9 mål
Anders Martinusen: 5 mål
Tobias Møller: 5 mål
Sebastian Henneberg: 3 mål
Torben Petersen: 3 mål
Fredrik Schilling: 1 mål
Jonas Langerhuus: 1 mål
Kristian Rammel: 1 mål
Besard Hakaj: 1 mål

Redningsprocent:
Jens Fredsgaard: 44/0
Christoffer Bonde: 0/100

2018-11-20T20:48:37+00:00