Et hyggeligt arrangement med masser af fart hos Racehall

Sammen med Racehall havde Århus Håndbold i går inviteret til et arrangement, hvor der var lagt op til hygge og masser af fart. Sponsorerne sprang i dragterne og dystede mod hinanden på gokartbanen, hvor også Cheftræner Erik Veje gav sig i kast med en kart. Det blev dog ikke til en podieplads til cheftræneren, hvor der virkelig var kamp til stregen.

Podiepladserne i runde 1:
1. pladsen: Andreas Hedelund Thye-Petersen – Novavent
2. pladsen: Casper Poulsen – Sydbank
3. pladsen: Fredrik Drews – Østjysk Firmafrygt

Podiepladserne i runde 2:
1. pladsen: Morten Kristensen – BDO
2. pladsen: Nikolai Kristensen – Beierholm
3. pladsen: Nicolai Thaarup – Beierholm

Specielt i 2. runde var der virkelig dyst om førstepladsen mellem de to revisionsfirmaer BDO og Beierholm, hvor Morten Kristensen fra BDO dog kunne gå fra banen med førstepladsen og hurtigste tid på 55,9 sekunder.

2018-11-28T11:35:14+00:00