VORES HOLD åbner kampfyldt december med sejr

Dagens opgør mod oprykkerne fra Lemvig-Thyborøn lignede en overkommelig opgave for VORES HOLD, og det blev det bestemt også. Efter 60 minutters spil kunne drengene forlade banen med en sikker sejr på 30-18 og to gode point mere til kontoen.

Kampen starter med en redning fra Christoffer Bonde, og det bliver bestemt ikke den sidste han leverer i kampen, hvor Bonde gang på gang leverer gode redninger. Lemvig-Thyborøn står offensivt i forsvaret, og det driller Århus Håndbold en smule, men alligevel findes der et hul ind til Besard Hakaj der får sat kampens første scoring i mål.
Århus Håndbold går også offensivt i forsvaret, hvilket giver Lemvig-Thyborøn problemer, dog følger de stadig med, og efter 6 minutter er stillingen 2-2.
Lemvig-Thyborøn kæmper i forsvaret, og 10 minutter inde i kampen må Læsø ud og skifte trøje, og Lemvig tager føringen, 4-3. Århus Håndbold svarer dog hurtigt igen, og med endnu en vigtig redning i målet af Bonde, er stillingen pludselig vendt, 6-5 til Århus Håndbold.

Herefter trækker VORES HOLD langsomt fra og med gode redninger og fint angrebsspil, kan drengene gå til pause med en føring på 16-11.

2. halvleg fortsætter, hvor de første 30 minutter sluttede. Lemvig-Thyborøn finder flere huller, men kan ikke helt få styr på århusianernes offensive forsvar. VORES HOLD derimod scorer i hvert angreb, og efter 9 minutter er stillingen 20-14. Lemvig-Thyborøn fortsætter med at presse på, men ender i stedet med 2 udvisninger med kort tids mellemrum, og med to scoringer af Læsø på tomt mål, bygger Århus Håndbold på føringen til 23-16 med 16 minutter spillet. Jens Fredsgaard, der er blevet skiftet ind, leverer også flere gode redninger og med endnu to hurtige scoringer af Mads-Peter Lønborg, er Århus Håndbold på plus 10 med kort tid igen. Intet synes at virke for Lemvig-Thyborøn, der laver for mange fejl. Århus Håndbold kan derfor gå fra banen med en komfortabel sejr på 30-18.

Kampens målscorere:
Tobias Møller: 7 mål
Sebastian Henneberg: 5 mål
Besard Hakaj: 5 mål
Nikolaj Læsø: 3
Torben Petersen: 3 mål
Anders Martinusen: 3 mål
Mads Peter Lønborg: 2 mål
Nikolai Vinther 2

2018-12-01T19:15:34+00:00