Nikolaj Læsø om Nordsjælland: Det er en kamp, vi skal vinde

I morgen venter den sidste kamp i 2018 for Århus Håndbold. De tager turen østpå, hvor Nordsjælland Håndbold lægger hjemmebane til opgøret, der spilles kl. 16.00.
Status inden morgendagens kamp er, at VORES HOLD kan overvintre i en top tre, såfremt drengene tager en sejr med hjem til det jyske, samtidig med at andre resultater også går op. VORES HOLDs topscorer Nikolaj Læsø fortæller, at der også er stor fokus fra truppen på kampen, der gerne vil lukke 2018 ned med en sejr.
”Det er en vigtig kamp for os, og den sidste inden vi går på juleferie. Som man kan se i tabellen lige nu, så kan vi ende med at gå på julepause i top tre, hvis vi slår Nordsjælland, og nogle af de andre kampe flasker sig, og det ville være rigtig fedt.”

Som vi hørte fra cheftræner Erik Veje i går, har trænerteamet også stort fokus på kampen, hvor alle de røde lamper blinker, som han fortalte. Holdet spiller rigtig godt for tiden, og har mulighed for at tage syvende sejr på stribe. Dog har Nordsjælland flere gange overrasket, blandt andet i deres første ligasejr over VORS HOLD efter oprykningen i sidste sæson. Nikolaj Læsø ved, det er en vigtig kamp, men mener, de to point kommer med retur til Aarhus.
”Vi er inde i en god stime med seks sejre i træk, vi har selvtilliden med os, og drengene spiller rigtig godt for tiden. Jeg håber, vi lige kan presse den sidste energi ud, inden vi går på juleferie.”

Med et blik tilbage på den første halvdel af sæsonen, mener Nikolaj Læsø også, at der er god grund til at være tilfreds med præstationerne fra VORES HOLD.
”Set over hele den første halve sæson, har vi spillet rigtig fint. Vi ligger på en fjerdeplads nu og har lige kvalificeret os til Final4, så jeg synes generelt, det er en god præstation vi har leveret,” fortæller han.

Efter morgendagens kamp venter en juleferie til spillerne og efterfølgende landsholdspause, hvor håndboldherrerne spiller VM-slutrunde. Fokus her, fortæller Nikolaj Læsø, bliver at bygge på det i forvejen gode spil og måske finde en overraskelse eller to frem til den resterende del af sæsonen.
”Først og fremmest tror jeg, alle spillere ser frem til at få deres pause og få kroppen i god orden igen. Når vi møder ind igen, gælder det selvfølgelig om at få sat spillet endnu bedre op, end vi har haft i den første halvdel og måske finde på et par nye ting, vi kan tage med ind til resten af sæsonen.”

Også modstanderen til semifinalen i Santander Final4, der venter i marts næste år, er Nikolaj Læsø tilfreds med, men mener dog ikke, at det bliver nemt at komme i finalen.
”For os tror jeg, det er en god lodtrækning. Vi skal dog også huske, at når man ser på sæsonen, så er vi to mål dårligere end Skanderborg, hvis vi tager de to kampe, vi har spillet imod dem. Det bliver bestemt ikke en nem kamp, hvor vi bare går ind og vinder, men en god modstander for os,” afslutter han.

2018-12-21T11:00:50+00:00