VORES HOLD slutter 2018 af med sejr og top 3 placering!

Med en scoring i de sidste sekunder af Jonas Langerhuus, sikrer Århus Håndbold den syvende sejr i træk. Med de to point fra dagens kamp rykker Århus Håndbold dertil op på en tredjeplads i ligaen, hvor de kan overvintre i VM-pausen.
Det var ellers et hold, der tog af sted uden to spillere, Sebastian Henneberg og Fredrik Schilling, der var ramt af sygdom. Det skulle dog vise ikke at være det store problem for VORES HOLD, hvor specielt Torben Petersen leverede en brandkamp.

Kampen starter godt for begge hold. Nordsjælland presser offensivt i forsvaret, men Århus kommer til mål alligevel, det samme gør hjemmeholdet dog også i den anden ende. Christoffer Bonde, der er startet på mål, leverer en vigtig redning, men Nordsjælland får dog omsat til et mål efterfølgende på straffe. Efter fem minutters spil er hjemmeholdet foran 4-3.
I angrebet skal der lidt ro på Århus Håndbolds spil igen efter et par afbrændere. I forsvaret står holdet kompakt og godt, men Nordsjælland finder alligevel scoringerne, og er klart kommet bedst fra start i kampen.
7 mod 6 spillet har virket godt for Nordsjælland, men der lister sig flere fejl ind og med en redning fra Jens Fredsgaard, der er kommet på mål, og en scoring fra Nikolaj Læsø, udligner Århus til 5-5 med 10 minutter spillet.
Herefter følges de to hold ad med mål i den ene og anden ende. Århus har mulighed for at komme foran, men misser det tomme mål i den anden ende. Tobias Møller bringer holdet foran til 9-8 efter 17 minutters spil, mens Anton Laursen i den anden ende ryger ud i 2 minutter, og Nordsjælland kommer igen foran. Jens Fredsgaard leverer flere gode redninger og Torben Petersen sætter målene ind i den anden ende og får bragt Århus på plus 2 mål. Spillerne mister efterfølgende lidt fokus i forsvaret, og Nordsjælland kommer til nemme scoringer. Århus er dog stadig foran med et enkelt mål ved pausen, og stillingen er 15-14 efter de første 30 minutter.

Jens Fredsgaard starter 2. halvleg ud med redning. Nordsjælland kommer derimod dårligt fra start og laver flere fejl. Tobias Møller sætter halvlegens første scoring ind efter 2 minutter. Efter tredje scoring i træk fra Århus Håndbold tager Nordsjælland timeout. Og den har virket for dem, hvorefter de sætter flere scoringer i mål. Århus kommer i scoringsproblemer og Nordsjælland får udlignet. Herefter følges de to hold igen ad det meste af den resterede halvleg med et mål ad gangen i begge ender. Århus får kæmpet sig foran med et enkelt mål kort før tid, men Nordsjælland udligner. Erik Veje tager timeout med godt 20 sekunder igen, og Århus kan sikre sig to point med en scoring i kampens sidste angreb. Den scoring sikrer Jonas Langerhuus, da han med seks sekunder igen sætter en underhåndsscoring ind til 29-28. Dermed tager Århus de to point med retur i en ren julegyser, hvilket også betyder, at holdet overvintre landsholdspausen i top 3 i Herre håndbold Ligaen.

Kampens målscorere:
Torben Petersen: 9 mål
Nikolaj Læsø: 6 mål
Tobias Møller: 5 mål
Mads Peter Lønborg: 3 mål
Besard Hakaj: 3 mål
Jonas Langerhuus: 2 mål
Anders Martinusen: 1 mål

2018-12-22T18:57:22+00:00