Hilsner fra landsholdssamlingerne

I disse dage er ikke blot A-landholdet samlet, men også U-landsholdene, hvor Århus Håndbold har sendt fire spillere afsted.

Nikolai Vinther og Christoffer Bonde er sammen med resten af U21-landsholdet i Fredericia, hvor de her netop havde afsluttet intervalløb. Anton Laursen måtte desværre melde afbud til samlingen som følge af problemer med skulderen.
Også to spillere er i øjeblikket samlet med U19-landsholdet i Kolding, Jon Katballe og Mads Lenbroch. Her har de allerede spillet den første af to kampe mod Frankrig, hvor det i den første kamp blev til et nederlag på 31-27 (17-17).
Anden kamp spilles i dag og netop den kamp, kan du følge i dit fjernsyn. U19-drengene spiller i Sparekassen Fyn Arena inden håndboldherrernes kamp mod Ungarn – se med fra kl. 13.40 på TV2 Sport

2019-01-06T09:30:28+00:00