Tag med fantoget og Århus Håndbold til Santander Final4

Det bliver en kæmpe fest, når Århus Håndbold sammen med Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og Skanderborg Håndbold alle skal kæmpe om pokalen i Jyske Bank Boxen d. 16. og 17. marts til Santander Final4.

Her bliver det muligt at hoppe på et helt særligt fantog med destination håndboldfest i Jyske Bank Boxen i Herning. Fantoget kører lige til døren og ruller mod Heden fra Århus, Skanderborg og Silkeborg med fem stop undervejs.
Århus Håndbold får sin helt egen vogn, som vi har tænkt os at fylde med 250 orange fans, helt klar til at heppe på drengene fra VORES HOLD, når de skal forsøge at gentage pokalsuccesen fra 2013.

Køreplanen kan du se lige her:

Tur/retur begge dage koster 150 kroner.

Undervejs vil både vi og Santander sørge for musik og fest og farver. Der vil også være lidt godt til gangen, men I skal også være meget velkomne til selv at medbringe mad i toget.

Husk at togbilletten kun gælder til toget, og altså ikke er adgangsgivende til selve Santander Final4 i Jyske bank Boxen – mangler du endnu at få fat i din billet til Århus Håndbold-området i Jyske Bank Boxen, så kan du købe den lige her – husk at vælge Århus Håndbold-området, når du kommer ind og skal vælge billetter:
https://tophaandbold.dk/final4/herrer/billetsalg

Vores 2 hovedsponsorer Jytas og Sparekassen Kronjylland er gået sammen om at sponsorere en t-shirt til alle, der køber en billet til dette særlig fantog.

Vil du med i det helt særlige fantog, så køb din billet lige her: https://billet.aarhushaandbold.dk/events/49436-Santander_Final4_EXPRESSEN/
Der er max 250 plader i Århus Håndbolds vogn, hvor det er først til mølle.

2019-01-30T15:05:59+00:00