Højrefløjen Mads-Peter Lønborg forlænger endnu et år med Århus Håndbold

Højrefløjen Mads-Peter Lønborg forlænger endnu et år med Århus Håndbold og spiller således også i klubben i sæsonen 2019/20. Han har bevist, at skiftet fra 1. division til liga var det helt rigtige, og derfor er han og Århus Håndbold blevet enige om at fortsætte samarbejdet endnu et år.
”Mads-Peter har i sin første sæson gjort det godt. Han er hurtigt gået ind og har vist sin værdi for holdet og dannet et fint makkerskab med Nikolai Vinther på højrefløjen. Derfor er vi også glade for, at samarbejdet med Mads-Peter fortsætter,” fortæller sportschef Peter Bredal.

Højrefløjen er også selv godt tilfreds med forlængelsen og ser frem til at tage endnu et år i Århus Håndbold , hvor han også spillede som U18-spiller.
”Jeg har det godt i Århus Håndbold og kommer også fra byen. Det hele passer sammen lige nu, og så føler jeg mig godt tilpas her. Dertil er det jo sjovt at spille i en klub, som har spillet rigtig godt, og også er med i Final4. Det ved jeg ikke, hvor jeg ellers skulle gøre henne, hvor jeg også ville have den rolle på holdet, som jeg har her,” fortæller Mads-Peter Lønborg.

Planerne for næste sæson er allerede på plads for Mads-Peter Lønborg, der har fundet sig godt til rette på holdet.
”Både den resterende del af sæsonen og kommende sæson skal jeg bruge på at etablere mig endnu mere på det her niveau og gerne udvikle mig mere. Nu har jeg brugt den første halvdel af denne sæson på at finde mig til rette, både på banen, i træningsmiljøet og omkring drengene på holdet. Derfor kan jeg nu bruge mere fokus på at bygge videre på håndboldspillet og videreudvikle mig.”

Sportschef Peter Bredal er også glad for det gode makkerpar som Mads-Peter Lønborg og Nikolai Vinther har dannet på højrefløjen, og har kun roser til de to højrefløje.
”De supplerer hinanden rigtig godt, og det er sjældent, at vi ikke har en god præstation i kampene af enten Mads-Peter eller Nikolai. Mads-Peter er også en mand, der har en stor træningsiver og et stort gåpåmod, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken hans træningsindsats eller i kampene.”

2019-02-04T07:30:45+00:00