Skjern satte en stopper for Århus Håndbolds sejrsstime

En svær kamp ventede for VORES HOLD i dag, hvor turen gik til Skjern og Skjern Bank Arena. Århus-drengene skulle forsøge at fortsætte deres sejrsstime, og Skjern ville gerne hente point, hvor de inden dagens opgør lå på ligaens 7. plads.

Og svært for VORES HOLD skulle det vise sig at blive. Århus-drengene kom ellers godt fra start med 2 hurtige mål, men gik derfra i stå. Et passivt forsvar gav ikke mange muligheder for Jens Fredsgaard, der ikke kunne fange boldene. Også flere fejlafleveringer gav gode målchancer til Skjern-spillerne, som de udnyttede til fulde. Da stillingen er 14-6 kastede Erik Veje sit andet timeoutkort, men spillerne havde svært ved at ryste det store forspring af sig og VORES HOLD måtte gå til pause bagud med 20-12.

I 2. halvleg kom Århus-spillerne bedre fra start, igen med to hurtige scoringer. Forsvarsspillet var bedre på plads, og der var flere gode parader. Jonas Langerhuus fik sendt nogle fine bolde i målet og sled for at komme igennem Skjern-angrebet. Mads-Peter Lønborg fik også lavet et par kontramål, men forspringet til Skjern, der leverede et fremragende spil, var for stort, og Århus-drengene måtte efter 60 minutters spil se sig slået 36-28.

Næste kamp venter d. 23/2 mod Mors/Thy Håndbold på udebane.

Kampens målscorere:
Nikolaj Læsø: 7 mål
Jonas Langerhus 6 mål
Tobias Møller: 5 mål
Mads Peter Lønborg: 3 mål
Anders Martinusen: 2 mål
Sebastian Henneberg: 2 mål
Fredrik Schilling: 1 mål
Torben Petersen: 1 mål
Kristian Rammel: 1 mål

2019-02-08T11:10:54+00:00