Christoffer Bonde – status efter den første halve ligasæson

Vi har allerede spillet de første to kampe i den resterende del af sæsonen, hvilket også betyder, at Christoffer Bonde har været en del af VORES HOLD i et halvt år.
Det fremragende målmandsspil, som Jens Fredsgaard har leveret i den første del af sæsonen, har ikke givet meget plads til Christoffer Bonde. Han er dog alligevel glad for skiftet, der har givet ham muligheden for at spille ligahåndbold.
”For holdet er det gået rigtig godt. Jeg har jo set meget til fra bænken, idet Jens Fredsgaard har stået rigtig godt, og det kan man jo ikke være utilfreds med. Jeg synes, det er gået fint, de gange, hvor jeg har fået muligheden for at komme ind. Jeg er bare glad for at kunne være med til at lære så meget i år og bidrage med det, jeg kan, til holdet,” fortæller Christoffer Bonde.

Christoffer Bonde blev først offentliggjort som en del af truppen dagen inden Århus Håndbolds første ligakamp i denne sæson. Ugen inden blev han fritstillet i sin daværende klub, Randers HK, der spiller 1. division. Selv vidste Christoffer Bonde godt, at skiftet fra 1. division til liga ville blive svært.
”Det har nok været lidt som forventet, at det ville være meget svært i starten, hvor jeg skulle vende mig til tingene. Det er jo ikke en hemmelighed, at det er meget bedre kvalitet, jeg er oppe imod, end jeg har været vant til. Det har været et stort step, men jeg synes, det er gået udmærket.”

Selvom Jens Fredsgaard er noteret for en del flere minutter på banen end Christoffer Bonde i øjeblikket, er samarbejdet mellem de to spillere velfungerende, fortæller 2. målmanden.
”Det har været og er stadig supergodt. Jens har jo stået godt næsten hver gang, men hvis bare en af os står godt, så er jeg tilfreds, så er det lidt ligegyldigt, hvem af os det er. Det handler bare om, at vi har nogle redninger til sammen.”

Christoffer har dog også vist sit værd på banen, hvor han har præsteret fint, når chancen har budt sig. Specielt på straffe, har Christoffer været skarp flere gange. Kaster vi blikket indad, fortæller Christoffer Bonde, at han har svært ved at fange en specielt spiller blandt Århus-drengene.
”Tobias Møller, ham har jeg virkelig svært ved at redde fra fløjen. Jeg synes, han er skarp i sine skud og teknikker.”

Næste ligakamp der venter for Århus-drengene er en udebanetur. Her er det et opgør mod Mors/Thy Håndbold, og deres berygtede hjemmebane Bette Balkan, der venter lørdag d. 23/2. Kampen bliver også vist på hovedkanalen TV2.
Forinden venter første kamp i den nye pokalturnering, Santander Cup, der er nået til 5. Runde. Her træder ligaholdene ind i turneringen, og VORES HOLD spiller fredag d. 15/2 ude mod 2. divisionsholdet fra Nørre Djurs kl. 20.00.

2019-02-08T14:08:28+00:00