Fredrik Schilling: Det kræver koncentration at spille de kampe

I morgen venter den første kamp for VORES HOLD i den nye landspokalturnering, Santander Cup for sæsonen 2019/2020. Her møder Århus håndbold 2. divisionsholdet fra Nørre Djurs, som også er en af Århus Håndbolds venskabsklubber. På papiret er det en kamp, som et ligahold selvfølgelig skal vinde, men det kræver koncentration, fortæller Århus Håndbolds venstrefløj Fredrik Schilling.
”Det er jo en venskabsklub, så det er lidt sjovt at komme derud og vise sig lidt frem. Når det så er sagt, er det jo pokalturnering, og der har man før set større overraskelser. Derfor er det en kamp, hvor vi har meget fokus på at skulle gøre arbejdet færdigt. Hvis vi spiller op til det niveau, vi har, er jeg også ret overbevist om, at vi vinder kampen. Men det kræver koncentration at spille de kampe. Det kræver noget professionalisme at gå ind til kampene med det rigtige mindset, og der skal være fuldt fokus på fra start. Vi skal ikke ende med at være dem, som står og lige pludselig har skabt en stor overskrift i håndbold-Danmark”

Selvom den nye pokalturnering starter for Århus Håndbolds vedkommende i morgen, venter der stadig en stor weekend i midten af marts, hvor denne sæsons pokalmestre skal findes til Santander Final4 i Jyske Bank Boxen. Noget som holdet ser meget frem til, fortæller venstrefløjen.
”Det bliver en fed weekend for Århus Håndbold og for alle dem, der arbejder herude til dagligt. Det er noget, vi glæder os rigtig meget til. Jeg har prøvet det nogle gange med Silkeborg og her med Århus, men har aldrig prøvet at vinde, så det ville være rigtig fedt.”

I øjeblikket ligger Århus Håndbold på syvende pladsen i ligaen med 26 point efter 20 kampe. Det er allerede tre point mere, end hvad der sidste år sikrede slutspillet. Det er da også et slutspil, som Fredrik Schilling er sikker på, at Århus Håndbold deltager i.
”Det er min klare overbevisning, at vi spiller slutspil i år. Jeg synes også, at det er fortjent, hvor vi specielt før jul spillede rigtig godt. Vi har været dygtige i mange kampe, og jeg synes, der er god moral på holdet. Spillerne tror på sig selv, holdet og vores koncept.”

Kampen mod Nørre Djurs spilles i morgen i Nørre Djurshallen (Idrætsvej 2, 8585 Glesborg) kl. 20.00. Vi holder jer opdateret her på siden efter kampen.

2019-02-14T10:56:46+00:00