Ærgerligt nederlag efter et spændende opgør

2875 tilskuere havde fundet vej til Ceres Arena i dag, og sikke et opgør, de fik at se på banen. To velspillende hold, der fulgtes ad i stort set hele kampen, men hvor GOG til sidst kom foran med 4 mål. En føring Århus Håndbold ikke kunne hente og derfor desværre måtte se sig slået 26-30.

Århus Håndbold starter i angreb, men det er dog, GOG der kommer med kampens første scoring på straffe i det efterfølgende angreb. Sebastian Henneberg bringer Århus foran med en scoring til 2-1, og drengene er hurtigt tilbage i forsvaret, hvor de får bremset GOGs hurtige angreb. Modstanderne er dog også kommet godt fra start, og efter 10 minutters spil er stillingen 5-5. Spillet bølger frem og tilbage mellem de to hold. Århus Håndbold bringer sig flere gange foran med 2 mål, men GOG formår at hente hver gang. Efter 18 minutter er stillingen 11-8 til VORES HOLD, men atter formår GOG at vende spillet. Århus-drengene kan gå til pause stadig foran med et enkelt mål med stillingen 15-14.

I angrebet forsøger Erik Veje sig med flere variationer blandt andet med to højre fløje, hvilket er med til at åbne for flere målchancer. Det er en angrebsvariant, som Erik Veje også forsøger sig med i anden halvleg. Bonde leverer flere gode redninger, dog halter det lidt med at ramme målet i den anden ende. Dette udnytter GOG og bringer sig i front med 20-18. Læsø er også kommet på stregen, hvor han får sendt flere bolde i mål. Tobias Møller er også træfsikker på straffe, men GOG holder føringen og med kun 6 minutter igen, er de i front med 28-24. Et lidt mere offensivt forsvar fra Århus Håndbold får stoppet flere angrebsforsøg. Sebastian Henneberg får sendt to hurtige scoringer i mål til 26-28, men GOG finder stadig målet og sikrer sig to point, og rykker dermed op i toppen af Herre Håndbold Ligaen.

Allerede tirsdag d. 12. marts spiller vi igen i Ceres Arena, når VORES HOLD tager imod Bjerringbro-Silkeborg kl. 18.30. Billetten kan du købe www.aarhushaandbold.dk

Kampens målscorer:
Sebastian Henneberg: 7 mål
Nikolaj Læsø: 4 mål
Tobias Møller: 4 mål
Anders Martinusen: 4 mål
Torben Petersen: 3 mål
Besard Hakaj: 2 mål
Jonas Langerhuus: 1 mål
Nikolai Vinther: 1 mål
Ærgerligt nederlag efter et spændende opgør

2019-03-06T21:42:59+00:00