Nikolai Vinther: Vi er uendelig tæt på

I morgen spiller VORES HOLD den anden ud af flere store opgør i marts. Her tager drengene fra Århus Håndbold imod Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane kl. 18.30. Højrefløjen Nikolai Vinther mener, at det netop er i denne periode, at Århus Håndbold skal vise deres værd.
”Vi går en periode i møde, hvor vi rammer alle topholdene, og det er nu, vi skal vise, at vi også skal være en del af det selskab. Vi er så uendeligt tæt på, og der er mange gange, hvor det er marginaler der gør, at vi ikke slår modstanderen eller får mere ud af kampene. Jeg håber, vi i den sidste del af sæsonen kan tage et lille step op, så vi for alvor kan matche topholdene,” siger han.

Det var også næsten et skridt, som drengene fra Århus Håndbold tog i sidste uges kamp mod GOG. Her var Århus Håndbold i store dele af kampen foran og viste et rigtig fint spil, men GOG fik alligevel udlignet og kom foran i slutningen af kampen.
”Langt hen ad vejen spiller vi en fin kamp i onsdags, hvor vi matcher GOG fuldstændig. Vi laver nogle enkelte fejl, hvor GOG er et så velspillende hold, at vi så pludselig er bagud med nogle mål. Vi stod så i en situation, hvor vi skulle hente de mål. Det formåede vi ikke, hvilket gjorde, at det i sidste ende blev to point til GOG og ikke os,” fortæller Nikolai Vinther.

Kampen i onsdags bød også på et nyt system i angrebsspillet for Århus Håndbold. Her var der pludselig to fløje på banen i et 7 mod 6-spil. Et system der skal finpudses, mener Nikolai Vinther, men som også åbnede op for flere chancer.
”Vi spiller dette systemet, for at se, om vi kan udnytte, at vi i en kort periode spiller syv mod seks og kan komme til en chance. Hvis ikke, så har vi den sikkerhedsmargin, at en af fløjene løber ud. Om det er noget vi skal spille fast, tvivler jeg på. Men i små pressede situationer kan jeg godt se pointen.”

Tre verdensmestre gæster sammen med resten af Bjerringbro-Silkeborg Ceres Arena, men det er bestemt ikke noget, der ryster den unge højrefløj
”Vi skal selvfølgelig lære fra den sidste kamp, men også starte på en frisk og bare få en ny start. Jeg er ikke mere nervøs, fordi der kommer tre verdensmestre, vi skal stadig slå dem, men det bliver en fed kamp.”

2019-03-11T16:11:54+00:00