BSV-forbandelsen

Heller ikke i dag var dagen, hvor Århus Håndbold skulle slå Bjerringbro-Silkeborg. Efter 60 minutters spil, var det tydeligt, at det bestemt ikke var dagen for drengene fra Århus Håndbold, der gik fra banen med et nederlag på 22-33.
Vi regner stærkt med, at dette var den dårlige generalprøve inden weekendens Santander Final4 i Jyske Bank Boxen.

Selvom alle spillere var meldt klar til start, var der i dag indkaldt en ekstra spiller fra U18-mandskabet på målmandsposten, Alexander Kvist. Begge målmænd var ramt af en smule sygdom, der for begges vedkommende ikke helt havde sluppet kroppen. Sammen med ellers fine aktioner fra spillerne, der desværre ikke lykkedes, var det et mandskab, der måtte se sig slået af et velspillende udehold. Her blandt andet et par Øris-brødre, der sammen sendte 13 bolde i mål.

Første halvleg startede ellers ganske fornuftigt ud, hvor Århus efter kort tid bringer sig foran 3-2. Kort tid efter løber drengene dog ind i nogle uheldige situationer, der kaster 2 gule kort og en 2 minutters udvisning af sig. Christoffer Bonde redder flere fornuftige bolde, blandt andet på straffe. Bjerringbro-Silkeborg er dog også kommet godt fra start og har efter 14 minutter vendt kampen til føring på 10-7.
Århus Håndbold løber ind i problemer, selvom der er fine aktioner i angrebet. Boldene finder desværre bare ikke målet. Drengene jagter og jagter og får bremset Bjerringbro-Silkeborg en smule. Dog er de stadig bagud 12-17 ved pausen.

Bondes kræfter er opbrugt og Fredsgaard kommer på mål i 2. halvleg. Bjerringbro-Silkeborg har efter pausen ikke sat tempoet ned og har bestemt ikke problemer med at ramme målet. Løsningerne for Århus Håndbold er dog svære at finde og spillerne er frustrerede. Bjerringbro-Silkeborg fortsætter for fuld kraft og Århus jagter og jagter, men får kun mindsket nederlaget med et par mål. Kampen ender derfor med et nederlag på 22-33.

Det blev også til en lidt anderledes start på kampen, da vi inden kampen skulle hylde administrationschef Bente Svejstrup. Til dagens kamp kunne hun fejre 250 hjemmebanekampe i træk.

Kampens målscorere:
Anders Martinusen: 4 mål
Nikolaj Læsø: 4 mål
Besard Hakaj: 4 mål
Sebastian Henneberg: 3 mål
Fredrik Schilling: 2 mål
Jonas Langerhuus: 2 mål
Nikolai Vinther: 2 mål
Tobias Møller: 1 mål

2019-03-12T22:21:15+00:00