Et nederlag efter forlænget spilletid, men fantastisk opbakning i orange hjørne!

Man kunne ikke have ønsket sig en mere spændende håndboldkamp i dagens lokalopgør og første semifinale i Santander Final4 mellem VORES HOLD og Skanderborg Håndbold. Selvom det blev til et nederlag og dermed desværre ikke en pokal med hjem til Århus, så skal der sendes roser afsted til spillerne for at komme igen og igen i en svær kamp.

Efter ordinær spilletid var stillingen uafgjort, og de to hold måtte ud i forlænget spilletid. Her var det desværre Skanderborg der trak det længste stå og kunne spille sig i finalen i morgen, hvor de møder Aalborg Håndbold.

Helt fantakstisk var stemningen i orange hjørne og der skal lyde et kæmpe stort tak for opbakningen. Vi glæder os til at se jer til bronzekampen i morgen mod BSV kl. 13.30

2019-03-16T23:20:44+00:00