En vanvittig spændende bronzekamp, hvor marginalerne faldt til BSV

I dag ventede bronzekampen for VORES HOLD til Santander Final4 i Jyske Bank BOXEN. I går tabte Århus Håndbold desværre efter forlænget spilletid mod lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold. Efter semifinale 2, blev det afgjort, at dagens modstander var Bjerringbro-Silkeborg.

Et hold, som vi tidligere på ugen havde mødt i ligasammenhænge med et knap så godt resultat. Derfor var det også tændte spillere, der i dag gik på banen i jagten på en 3. plads, men bestemt også en revanche.
Og det var da virkelig også flotte præstationer, som spillerne leverede i dagens kamp, hvor Bjerringbro-Silkeborg aldrig var foran med mere end to. En scoring på straffekast af Tobias Møller til 23-23 gjorde, at de to hold måtte ud i straffekast. Her var det desværre Bjerringbro-Silkeborg der trak det længste strå, og Århus Håndbold må desværre se sig slået på marginalerne.

Endnu engang skal der lyde et kæmpe tak for en helt fantastisk opbakning fra det orange hjørne i Jyske Bank BOXEN. Forhåbentlig kan vi tage stemningen med retur til det østjyske, hvor der venter et slutspil lige rundt om hjørnet.

2019-03-17T21:02:51+00:00