Besard Hakaj: Vi skal tage momentum med videre til ligakampene

I går sluttede Santander Final4-weekenden med et pokalmesterskab til Aalborg Håndbold. For Århus Håndbolds norske streg, Besard Hakaj, bliver det en weekend, han vil huske, til trods for manglende resultater.
”Selvfølgelig er det bittert ikke at nå længere. Vi håbede, at vi kunne, især når det var Skanderborg, vi mødte i semfinalen. Vi nåede ikke helt op, og sådan er det bare nogle gange. Men overordnet set så var det en virkelig fed oplevelse, og mange af drengene på holdet har samme opfattelse som mig,” siger Besard Hakaj.

Det var fire helt fantastisk spændende håndboldkampe, som de deltagende hold leverede. Her kan vi passende bide mærke i, at VORES HOLD i den ordinære spilletid ikke tabte en kamp. Derudover så vi kampgejst og viljestyrke på banen som aldrig før blandt spillerne fra Århus Håndbold. Noget som Besard Hakaj håber holdet kan tage med videre i ligakampene.
”Det var dejligt at se alt den gejst både før, under og efter kampene. Det er jo klart en faktor, jeg håber, vi kan tage med os videre. Der er altid nogle spillere, som man hører hver kamp, og så er der dem, man ikke hører så tit. I weekenden havde vi alle spillere med, både fysisk på banen, men også verbalt. Får vi det med over i ligakampene, så er vi nået langt.”

Det var da også to skadede spillere bag ved spillerbænken, som gjorde alt, hvad de kunne for at bakke op om deres holdkammerater på banen. Bestemt med god grund, fortæller Besard Hakaj.
”jeg var næsten helt svedig af at heppe på holdet og følte, at jeg var mentalt med i kampen. Schilling og jeg gik ind på at være en god mental support, og det er bestemt noget, vi skal have med. Vi kan ikke vinde på erfaring og alt mulig andet, så hvis vi kan vinde på gejst og moral, så er det noget, vi alle skal tage med.”

Den helt overvældende opbakning, som vi fik i orange hjørne, er bestemt også noget, som vi håber at kunne tage med til de resterende kampe i ligaen, der venter i Ceres Arena.
”Opbakningen har været fremragende, og det har været virkelig dejligt at se. Der har været mange, som er kommet hen til mig efter kampene og sagt, at de virkelig har fået det, som de har betalt for. Selvom det ikke er gået så godt præstationsmæssigt, og selvom vi ikke har fået nogle ædle metaller med hjem, så har vi indfriet det lidt på underholdningsværdien. Alt honnør og tak til dem, som kom i BOXEN, og dem som så med hjemmefra.”

Kaster vi igen blikket mod ligaen, er slutspillet allerede sikret for VORES HOLD, selvom der endnu venter flere runder af grundspillet. Hvordan det kommer til at gå for Århus Håndbold i slutspillet, er dog mere usikkert, mener stregspilleren.
”Den er lidt sværere. Hvis vi får den her gejst og opbakning med fra weekenden hos alle drengene, så tror jeg, vi står stærkt. Vi har bevist, at vi kan fighte med de bedste. Jeg vil selvfølgelig gerne nå så langt som overhovedet muligt, men det bliver svært. Jeg ser på os som underdogs i slutspillet, og det tror jeg, de fleste også tænker. Det positive er jo, at hvis nogle kommer til at undervurdere os, så kan vi forhåbentlig overraske, og det tror jeg også, vi kan,” afslutter Besard Hakaj.

2019-03-18T19:54:26+00:00