Brandvarm Torben Petersen var ikke nok til at bremse TTH Holstebro

TTH Holstebro var dagens modstander i den første ligakamp efter weekendens Santander Final4. Et hold, som Århus Håndbold inden dagens kamp havde en fornuftig statistik imod, og blandt andet sendte ud af pokalturneringen i december. Men også et hold, som jagter en god placering inden slutspillet, hvor de endnu kan nå at hente point. Århus Håndbold jagter også et godt udgangspunkt til slutspillet og havde lagt en god linje i weekenden. Derfor var det også en intens og spændende kamp, vi fik at se i Gråkjær Arena i dag.

Århus Håndbold kommer godt fra start med et ordentlig riv fra Torben Petersen, Martinusen følger op efterfølgende med en scoring til 2-0. Det offensive 5:1-forsvar fra TTH Holstebro forstyrrer ikke umiddelbart Århus Håndbolds angrebsspil. I den anden ende lægger Århus Håndbold pres i forsvaret, hvilket tvinger TTH Holstebro til afslutninger udefra, hvilket giver gode arbejdsbetingelser for Jens Fredsgaard, som også er kommet godt fra start.
Tobias Møller er sikker på straffe og bringer efter 12 minutter Århus Håndbold foran med scoringen til 7-6. Også Læsø og senere Tobias Møller igen fortsætter med at sende boldene i mål på straffe, og holdet er efter 16 minutter foran med 2. Herefter kommer Læsø dog til kort på endnu et straffe, og TTH Holstebro får i de efterfølgende angreb udlignet. Cheftræner Erik Veje kalder efterfølgende til timeout efter 20 minutters spil og en stilling på 9-9.
TTH Holstebros Mousing rammer Henneberg i hovedet i det efterfølgende angreb, og efter video vurderer dommerne, at et rødt kort er nødvendigt. Torben Petersen får igen bragt Århus Håndbold på plus to, hvilket får TTH Holstebro til at tage timeout. De fortsætter angrebet i 7 mod 6, hvilket fungerer. Holdet får bragt sig foran efter 29 minutter med 14-13, hvilket også bliver pausestillingen.

TTH starter ud i angrebet i 2. halvleg, men brænder. Bonde redder i den anden ende, og Torben Petersen kvitterer med en udligning. Besard Hakaj kommer ind på stregen og får også sendt en kasse ind. TTH Holstebro har teten, men Århus Håndbold følger med.
Efter 40 minutter kalder Erik Veje til timeout, efterfølgende får Århus Håndbold dog stadig ikke sat spillet ordentlig op, og scoringerne udebliver. Flere situationer uden mål for TTH Holstebro giver Århus Håndbold mulighed for at udligne, men aktionerne i angrebet giver ikke mål. Cheftræner Erik Veje kalder til timeout igen tre minutter efter med stillingen 22-18 til modstanderholdet.
Efterfølgende falder der flere mål i begge ender, og TTH kalder med 49 minutter spillet til endnu en timeout, hvor Århus kun er bagud med en. Anders Martinusen bringer Århus Håndbold foran med et enkelt, men TTH Holstebro følger med. Herefter henter TTH Holstebro dog flere mål på tomt mål. Med kort tid igen har modstanderne bragt sig foran med 3 og lukker endegyldigt kampen. Sebastian Henneberg pynter lidt på resultatet med en scoring med få sekunder igen til 28-30, hvilket også bliver slutresultatet.

Dog kan vi tage en brandvarm Torben Petersen med fra kampen. Han sendte 12 kasser i mål på 14 forsøg og stod for fire assists.. Efter kampen sagde Torben Petersen følgende til TV2
”Alt i alt var det en okay præstation og indstillingen var der i hvert fald ikke noget i vejen med,” og det var der bestemt ikke-
Ikke mindst leverede Christoffer Bonde en fremragende præstation i målet, hvor han stod med en redningsprocent på 39.

Kampens målscorere:
Torben Petersen: 12 mål
Anders Martinusen: 4 mål
Tobias Møller: 4 mål
Nikolaj Læsø: 3 mål
Nikolai Vinther: 2 mål
Jonas Langerhuus: 1 mål
Sebastian Henneberg: 1 mål
Besard Hakaj: 1 mål

2019-03-20T21:08:50+00:00