Komfortabel sejr i Lemvig – nu venter slutspillet

I dag skulle sidste runde i grundspillet afgøres for alle hold, og langt fra alt var afgjort for mange af holdene. Set bort fra Århus Håndbold, der uanset resultat var sikret en 7. plads.
Dagens modstander var Lemvig-Thyborøn, der med en sejr og to point kunne undgå at rykke ud af ligaen, uden at være afhængig af andre resultater. Selvom kampen ikke placeringsmæssigt havde den store betydning for holdet, fortalte anfører Peter Lund i går, at kampen langt fra var uden betydning for holdet, der meget gerne ville gå ind i slutspillet med en sejr.

Lemvig-Thyborøn startede ud i angreb og fik sat den første scoring ind. Anders Martinusen får dog hurtig udlignet. Lemvig-Thyborøn holder sig foran i de første ti minutter af opgøret, inden Tobias Møller får udlignet endnu engang på et straffemål.
Christoffer Bonde er blevet varm i målet og piller et skud fra Lemvigs Andreas Damgaard. I det næste angreb sender Besard Hakaj Århus Håndbold i front, hvorefter Århus i de følgende angreb får bygget på føringen til 5-9. Herefter løber Århus dog ind i en scoringspause, som Lemvig udnytter til fulde og får udlignet til 9-9 efter 26 minutters spilletid. Efterfølgende følges de to hold ad og kan gå til pause med stillingen 11-11.

Også i 2. halvleg fortsætter de to hold med at følges ad i de første minutter. Torben Petersen får sendt tre mål i kassen i træk, og det er blandt andet med til at sende Århus i front igen. En udvisning til Lemvig og en efterfølgende bolderobring fra Torben Petersen får Århus Håndbold udnyttet til fulde, og er efter knap 10 minutters spil i 2. halvleg i front med 21-18. Lemvig fortsætter med at kæmpe, og får hentet forspringet en smule. Århus-drengene fortsætter dog med det gode spil og vinder komfortabelt med 32-26.
I kampen blev det også til en ligadebut, til vores unge talent, Mads Lenbroch, på venstre fløj.

Efter sidste spillerunde for alle hold i Herre Håndbold Ligaen er det afgjort, at vi endt i pulje med Skanderborg, Bjerringbro-Silkeborg og GOG. Vi lægger ud med en kamp på hjemmebane mod GOG d. 18. April kl. 18.30.

Kampens målscorere:
Torben Petersen: 8 mål
Anders Martinusen: 6 mål
Nikolaj Læsø: 6 mål
Besard Hakaj: 5 mål
Tobias Møller: 4 mål
Mads-Peter Lønborg: 1 mål
Nikolai Vinther: 1 mål
Kristian Rammel: 1mål

2019-04-06T20:14:41+00:00