Påskebold – se både fodbold og håndbold med dit sæsonkort

Se både håndbold og fodbold med dit sæsonkort på torsdag d. 18 april!

Påsken starter ud med en masse god bold. Både AGF og Århus Håndbold spiller skærtorsdag. Her møder AGF SønderjyskE kl. 12, mens Århus Håndbold tager hul på slutspillet, når GOG Håndbold gæster Ceres Arena kl. 18.30.

Derfor er de to klubber gået sammen og tilbyder nu sæsonkortholdere fra begge klubber at kunne se begge kampe.

For sæsonkortholdere fra Århus Håndbold, der gerne vil se fodbold inden dagens håndboldopgør vises sæsonkortet i informationslugen bag C-tribunen. Herefter får man udleveret en billet til B-tribunen (børn under 15 år kommer med gratis) Dette tilbud glæder også til også for de studerende, som har studiesæsonkort igennem Sparekassen Kronjylland.

For sæsonkortholdere fra AGF vises kortet i døren ved indgangen til Ceres Arena.

Vi glæder os til at se dig til spændende bold i Aarhus!

2019-04-15T17:26:31+00:00