Århus Håndbold vs. Bjerringbro-Silkeborg for femte gang i denne sæson

I morgen møder vi Bjerringbro-Silkeborg for femte gang i denne sæson. Jo flere kampe vi har spillet mod dem, jo tættere er holdet også rykket på en sejr. Senest i Silkeborg, hvor det blev til en forrygende start for VORES HOLD, men desværre en føring, der ikke holdte hele vejen hjem .

I morgen venter således endnu et opgør og umiddelbart den sidste hjemmebanekamp i denne sæson. Århus Håndbold er stadig uden point i slutspillet, til trods er der stadig en lille teoretisk mulighed for at komme i en DM-semifinale. Det ser dog svært ud for VORES HOLD, der alligevel er klar til at gå på banen i morgen og vise den største fightervilje. For selvom det ser svært ud, har holdet stadig en ambition om at vinde kampen.

Bjerringbro-Silkeborg selv har også brug for morgendagens to point for at kunne sætte sig endnu tungere på pulje 2´s andenplads og dermed selv tage en semifinaleplads. Der er således endnu engang lagt op til en spændende kamp i Ceres Arena.

Århus Håndbolds spillere er stort set skadesfri. Jonas Langerhuus døjer dog stadig med et trykket ribben, han netop pådrog sig i den første slutspilskamp mod Bjerringbro-Silkeborg, og sidder derfor bag bænken til morgendagens opgør.

Sidste kamp beviste, at det er muligt for VORES HOLD at hente en sejr mod Bjerringbro-Silkeborg. Så vi tror på, at spillerne fra Århus Håndbold giver os en fantastisk afslutning på hjemmebanesæsonen i morgen.

Derudover er det en kamp, som ikke bliver sendt på tv. Så skal du se det spændende opgør er det i Ceres Arena kl. 18.30 i morgen. Billetter kan du stadig nå at hente lige her.

2019-05-06T20:21:54+00:00