Forbandelsen er brudt!

Der var lagt op til en spændende kamp i Ceres Arena i dag, hvor Bjerringbro-Silkeborg ventede for femte gang i denne sæson. Et hold, som Århus Håndbold har haft problemer med, men som man er rykket tættere og tættere på for hvert opgør. Og i stedet for tredje gang, så blev det femte gang, der var lykkens gang for VORES HOLD. I dag blev det endelig til en sejr over Bjerringbro-Silkeborg med cifrene 31-25, efter en fremragende kamp af spillerne hos Århus Håndbold.

Vores unge komet Christoffer starter på mål og leverer flere fremragende redninger, hvor også resten af VORES HOLD starter godt ud både i forsvar og angreb. Efter 12 minutter er Århus Håndbold foran 8-5. Efter 17 minutter er Århus Håndbold stadig i front med 11-6 og Bjerringsbro-Silkeborg kalder til timeout. Det hjælper lidt på Bjerringbro-Silkeborgs spil, men Århus Håndbold er klart skarpest. Når Bonde leverer redning i målet, så falder scoringerne prompte i den anden ende, og Århus Håndbold kan derfor gå til pause foran med 16-11.

Sebastian Henneberg lægger ud med 2. halvlegs første scoring, men Bjerringbro-Silkeborg kommer skarpere fra start end i 1. halvleg. Med en 2 minutters udvisning til Peter Lund, får Bjerringbro-Silkeborg hentet et par mål. Jens Fredsgaard, der er kommet på mål, leverer dog en vigtig strafferedning og holder afstand til Bjerringbro-Silkeborg. Århus Håndbolds spil bliver lidt mere ukoncentreret i angrebet, og Bjerringbro-Silkeborg haler ind. Hurtigt er Århus Håndbold-spillerne dog tilbage til det fremragende spil, som de har leveret i det meste af kampen. Bjerringbro-Silkeborg er presset, da stillingen er 28-24 med 5 minutter igen og presser højt. Lige lidt hjælper det, og Århus Håndbold fortsætter med at sende boldene i mål. Derfor er armene også højt hævet efter dagens sejr – Bjerringbro-Silkeborg-forbandelsen er brudt, og Århus Håndbold har hentet point i slutspillet.

Det var også den sidste hjemmekamp for Sebastian Henneberg i den orange trøje. Her hyldede vi Sebastian, for sin tid i Århus Håndbold. Han kvitterede med et fremragende spil, og blev topscorer for Århus Håndbold med 8 kasser.

Kampens målscorer:
Sebastian Henneberg: 8 mål
Tobias Møller: 7 mål
Nikolaj Læsø: 5 mål
Anders Martinusen: 3 mål
Torben Petersen: 3 mål
Nikolai Vinther: 2 mål
Mads-Peter Lønborg: 2 mål
Besard Hakaj: 1 mål

2019-05-07T22:47:32+00:00