Berørt Sebastian Henneberg efter sejr i sidste hjemmekamp: Det kunne ikke være skrevet meget bedre

Inden tirsdagens opgør mod Bjerringbro-Silkeborg, skulle vi tage afsked med en spiller, som har betydet meget for og i Århus Håndbold, Sebastian Henneberg.
Han bliver savnet, ikke bare på holdet og i klubben, men også af tilskuerne, der gav ham en stående applaus inden opgøret.

Sebastian Henneberg kvitterede med en fremragende præstation på banen, hvor han sammen med resten af VORES HOLD spillede en fantastisk kamp, hvor det blev til en sejr på 31-25 over Bjerringbro-Silkeborg. Netop sejren over Bjerringbro-Silkeborg blev Sebastian Hennebergs første i den orange trøje over sin tidligere klub, og efterfølgende sagde han:
”Det var helt vildt. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har vundet en slutpilskamp. Så det kunne ikke være skrevet meget bedre, det var rigtig H. C. Andersen.”

Det var også en Sebastian Henneberg, som var berørt af den fantastiske afsked, som tilskuerne i hallen, samt de to hold på banen, gav ham.
”Det ramte faktisk en smule inden kampen med billeder på kuben, stående applaus og blomster. Det var lidt specielt, for jeg har gået og udskudt det og sagt, nu er det først til sommer. Og nu er det lige pludselig bare nu.”

Ligesom Sebastian Henneberg, leverede resten af VORES HOLD en fremragende præstation på banen. Blandt andet vores unge komet i mål Christoffer Bonde, der stod med en redningsprocent på 42 i første halvleg. Det var også, hvad Sebastian Henneberg fremhævede efter kampen, som årsag til, at Århus Håndbold endelig hentede en sejr over Bjerringbro-Silkeborg.
”Jeg synes bare, at vi som hold spiller super godt i dag. Det har været sådan med Århus, at vi har ramt den to og to. Så er der de to, der spiller godt, og så to andre, der spiller godt. I dag kulminerede det bare med fantastisk målmandsspil og en super flot præstation over hele linjen.”

Det er også en spiller, som vil blive savnet på holdet, både socialt, men også for de præstationer, som han har leveret på banen, sagde Nikolaj Læsø efter kampen.
”Vi kommer selvfølgelig til at miste en rigtig god spiller i Sebastian til næste sæson. Han har været en stor del af specielt vores angrebsspil hele denne sæson. Han har bidraget med rigtig mange mål og mange gode assists. Hvis man tager kampen i dag, så laver han også mange mål og assists og spiller en fremragende kamp. Det kommer vi selvfølgelig til at mangle.”

Sebastian Henneberg har dog stadig et par kampe tilbage i den orange trøje, inden sæsonen er slut for VORES HOLD. Allerede på søndag venter endnu et slutspilsopgør. Denne gang på udebane mod GOG. Derudover mangler holdet endnu en udekamp mod Skanderborg d. 15 maj og en pokalkamp mod Frederikshavn FI søndag d. 19 maj.

2019-05-09T15:21:10+00:00