3 spillere på Rundens Hold

Vi starter weekenden ud på fremragende vis med tre spillere fra VORES HOLD på Rundens Hold – Sebastian Henneberg, Nikolaj Læsø og Tobias Møller.

Sammen med resten af Århus Håndbold leverede de et fantastisk spil på banen i tirsdags, hvor Bjerringbro-Silkeborg derfor må se sig slået af Århus Håndbold for første gang i fem år.
Derudover var det også første slutspilssejr i flere sæsoner for VORES HOLD. Med tirsdagens sejr, kan vi således sætte en streg over tidligere dårlige statistikker.

Det var netop et flot, flot sammenspil på banen mellem spillere, der var med til at sikre sejren, hvilket også var en af de ting, som Sebastian Henneberg fremhævende efter sejren.
”Jeg synes bare, at vi som hold spiller super godt i dag. Det har været sådan med Århus, at vi har ramt den to og to. Så er der de to, der spiller godt, og så to andre, der spiller godt. I dag kulminerede det bare med fantastisk målmandsspil og en super flot præstation over hele linjen.”

Allerede på søndag venter endnu et slutspilsopgør for VORES HOLD, hvor de tager turen til det sydfynske for at møde GOG i SU´VI:T Arena kl. 14.00.
Kampen bliver desværre ikke sendt i fjernsynet, men som altid kan I følge med på tophåndbold. Derudover opdaterer vi også fra kampen på Århus Håndbolds instagramprofil.

2019-05-10T09:27:40+00:00