En flot præstation på banen var ikke nok til at slå GOG

VORES HOLD spillede en flot kamp på banen i SU´VI:T Arena, det var desværre ikke nok til at slå GOG i dagens kamp, hvor de vinder med cifrene 32-29.

I stort set hele kampen, var det ellers Århus Håndbold, som havde teten og var foran. Christoffer Bonde lagde godt ud på mål med flere redninger, og derudover et fint angrebsspil i den anden ende. Med 13 minutter spillet var Århus Håndbold i front med 7-4, og GOG kaldte til timeout. GOG fik reduceret en smule, men forsvaret dækkede godt op overfor den ellers scoringssikre GOG-bagkæde. GOG får reduceret igen, men dog ikke hentet Århus Håndbold inden halvlegen, der til 2. halvlegs start var i front med et enkelt mål, 16-15.

Også i 2. halvleg var det klart Århus Håndbold, der kom bedst fra start med flere gode scoringer. En 2 minutters udvisning til Nikolaj Læsø tog dog pusten fra spillerne i et kort øjeblik, hvilket GOG fik udnyttet til fylde og udlignede til 19-19 med otte minutter spillet. Jens Fredsgaard hev dog efterfølgende flere vigtige redninger frem, hvor også Læsø fik sendt flere kasser i mål udefra. 6 minutter før tid bragte GOG sig foran for første gang i kampen, desværre en føring, som Århus Håndbold ikke nåede at hente. Derfor blev det også til et ærgerligt nederlag på 32-29 i dagens kamp, til trods for et ellers flot spil på banen.

Et sidste slutspilsopgør venter mod Skanderborg allerede på onsdag d. 15. Maj kl. 19.00 i Fælleden i Skanderborg. Her har Skanderborg rigtig meget at spille for, mens Århus Håndbold har knap så meget. Det betyder dog langt fra, at Århus Håndbold ikke vil gøre alt for at vinde. Det fortæller cheftræner Erik Veje Rasmussen blandt andet til Stiften efter dagens kamp:
”Jeg er stadig lidt fortørnet over, at GOG ikke gad at spille i deres første halvleg mod Skanderborg, hvor vi stadig havde en teoretisk chance for at være med. Sådan en indsats kommer man ikke til at se fra os. Vi går ud og leverer det vi kan. Jeg skal ikke eksperimentere eller forsøge nogle finurligheder. Den skal have fuld gas, lød det fra Erik Veje Rasmussen.

Kampens målscorere:
Sebastian Henneberg: 6 mål
Besard Hakaj: 6 mål
Nikolaj Læsø: 5 mål
Anders Martinusen: 5 mål
Tobias Møller: 3 mål
Nikolai Vinther: 2 mål
Torben Petersen: 1 mål
Mads-Peter Lønborg: 1 mål

2019-05-12T21:18:52+00:00