Et slutspilsopgør venter på Sydfyn i dag

Tidligere på ugen vandt VORES HOLD den første slutspilskamp efter en fremragende præstation over hele linjen på banen. I dag går turen til det sydfynske, hvor GOG venter. Et hold, som man i Århus Håndbold, ligesom Bjerringbro-Silkeborg, har haft problemer med at hente sejre imod.

Kigger vi tilbage på sejren i tirsdags, blev denne blandt andet sikret takket være et minimum af dårlige perioder. Netop dårlige perioder, hvor modstanderne har hentet for mange mål, er oftest hvad der har gjort, at det ikke er blevet til sejre til Århus Håndbold.
Kampen mod Bjerringbro-Silkeborg var dog en helt anden snak, hvor de dårlige perioder stort set ikke var til stede. Forsvaret dækkede godt op og gav Christoffer Bonde de bedste arbejdsbetingelser i målet, hvor han pillede den ene efter den anden bold. Også i angrebet, må man sige, at drengene leverede på højeste niveau, til trods for et stærkt kæmpende Bjerringbro-Silkeborg forsvar.

Seneste kamp mod GOG skal findes skærtorsdag, hvor de gæstede Ceres Arena. De to hold fulgtes godt ad hen mod pausen, hvor GOG trak lidt fra, efter flere skud på mål fra Århus Håndbold-spillerne uden at ramme kassen. I 2. halvleg fik Århus Håndbold langsomt, men sikkert reduceret GOG´s føring, dog uden nogensinde at blive helt farlige for modstanderne.
Blandt andet spillere som Lasse Møller og Nicklas Kirkeløkke fik sendt nogle skud i mål, og er spillere, som man i dagens skab skal forsøge at holde nede på et minimum.
Kigger man på VORES HOLD, var det også her en Christoffer Bonde, der leverede en fin præstation i målet, ikke mindst Tobias Møller, der sendte ni straffemål på ni forsøg i målet.

Dagens kamp spilles i SU´VI:T Arena kl. 14.00. Den vises ikke på tv, men du kan som altid følge opgøret på tophåndbold. Derudover opdaterer vi også på Århus Håndbolds instagramprofil fra kampen.

2019-05-12T09:04:24+00:00