Anden runde i kampen om Østjylland – og sidste kamp for VORES HOLD i denne sæson

For VORES HOLD venter den sidste kamp i sæsonen i morgen ude mod Skanderborg Håndbold, efter Frederikshavn FI i dag har meldt afbud til weekendens pokalkamp. Dette opgør bliver, ligesom mod Bjerringbro-Silkeborg, det femte opgør i denne sæson mod de grønblusede.

I første slutspilskamp stod de to hold stadig uden point, og kunne med de to point på spil puste liv i en semifinaleplads. Det blev desværre Skanderborg, der tog sejren i et som altid meget tæt opgør, der endte 32-31. Med et uafgjort resultat i Bjerringbro-Silkeborg er alt stadig på spil for Skanderborg. For at komme i semifinalen, skal de således vinde over VORES HOLD i morgendagens kamp og samtidig håbe på, at Bjerringbro-Silkeborg kommer i problemer i Gudme, hvor de møder GOG.

Århus Håndbold kan ikke selv nå semifinalen, men det betyder langt fra, at holdet ikke kommer for at vinde. Nederlaget til Skanderborg i BOXEN samt seneste slutspilsopgør er to kampe, som man i Århus Håndbold meget gerne vil revanchere. Derfor er det et spændende lokalopgør og ikke mindst kampen om Østjylland, der venter i morgen.

Et tilbageblik på de tidligere kampe mellem de to hold viser, at de som nævnt altid er meget tætte. Skanderborg har dog i de indtil nu fire opgør vundet tre. En enkelt sejr er det blevet til for Århus Håndbold kort før jul, hvorfor man er meget opsat på kampen i morgen – Skanderborg både kan og skal slås!

I Århus Håndbolds seneste kamp, så vi igen et velspillende hold, der forstod at bruge hinanden og skabe de bedste arbejdsbetingelser. Et par minutter i problemer kort før tid i Gudme, var dog nok for et skarpt GOG-hold, der fik udlignet og sidenhen tog føringen.
Vi satser på et ligeså velspillende VORES HOLD i morgen, når Skanderborg skal slås. Cheftræner Erik Veje Rasmussen har sagt, at den skal have fuld gas, og vi glæder os til at se spillerne fra VORES HOLD slutte sæsonen godt af – forhåbentlig med en sejr i Fælledhallen.

Vi ved, at flere tager med for at støtte drengene fra VORES HOLD – du kan også stadig nå at købe din billet til opgøret lige her.

2019-05-14T20:05:57+00:00