Et nederlag i sæsonens sidste kamp

Endnu engang skulle det desværre blive Skanderborg, der løb med sejren i dagens lokalopgør. Det blev dog som altid en tæt affære. Langt hen i kampen fulgtes de to hold ad, Århus oftest i front med et par mål, hvorefter Skanderborg udlignede flere gange, og til sidst tog føringen og kunne gå fra banen med en sejr på 32-27.

Århus Håndbold kommer ellers flyvende fra start med hurtige angreb, der resulterer i scoringer. Et fint sammenspil mellem Sebastian Henneberg og Besard Hakaj gør, at Hakaj kan sende bolden i mål til 5-1 kort tid efter start. Også Jens Fredsgaard tager godt fra i målet, hvor forsvaret giver ham gode arbejdsbetingelser. Skanderborg får dog hurtigt bedre styr på spillet efter at have rystet de værste nerver af sig, og får reduceret og efterfølgende udlignet til stillingen 6-6. Århus Håndbold mangler et lidt mere flydende spil, som Skanderborg udnytter og bringer sig foran. Århus Håndbold fortsætter dog med at kæmpe, og med to hurtige scoringer fra fløjene er Århus hurtigt i front igen med en tomålsføring.

2. halvleg starter også godt ud for VORES HOLD, hvor Tobias Møller sætter første scoring i mål på straffe. Et udfald hvor drengene kommer i problemer med at ramme kassen, samtidig med en to minutters udvisning, udnytter Skanderborg, og får igen hentet Århus. Herefter er der flest gode aktioner fra de grønblusede, der derfor også ender med at tage sejren på 32-27 med sig fra banen.

Dagens opgør var også sidste kamp i denne sæson for VORES HOLD. Nu venter et par ugers træning inden sommerferie og derefter en ny og spændende sæson for VORES HOLD.

Kampens målscorere:
Anders Martinusen: 9 mål
Nikolaj Læsø: 7 mål
Nikolai Vinther: 4 mål
Torben Petersen: 3 mål
Tobias Møller: 2 mål
Fredrik Schilling: 1 mål
Besard Hakaj: 1 mål

2019-05-15T22:45:47+00:00