Sebastian Hennebergs sidste kamp i orange

I går spillede Århus Håndbold sidste kamp i sæsonen 2018/2019. Det betød også, at det var Sebastian Hennebergs sidste aktion i den orange trøje.

Vi har derfor taget et tilbageblik på Sebastian Hennebergs seneste fem år i Århus Håndbold i galleriet nedenunder.

Sebastian kom til klubben i sæson 2014/2015 fra Bjerringbro-Silkeborg, og har siden spillet sig til en større og større rolle på holdet. For mange Århus Håndbold-fans er Sebastian Henneberg blevet et billede på Århus Håndbold.
”Jeg havde aldrig troet, at det skulle blive sådan, da jeg kom hertil. Jeg vidste jo ikke, hvad jeg kunne håbe på, om de ville have mig i så lang tid, og om jeg kunne finde ud af at spille håndbold. Men det er jo lykkedes meget godt,” sagde Sebastian Henneberg inden sidste hjemmebaneopgør.

Det bliver dog ikke et helt fremmede hold, som vi sender Sebastian Henneberg afsted til efter sommer. Sidste sæson sagde vi farvel til en anden Århus-dreng, som også havde spillet flere år i klubben, Sigvaldi Gudjonsson, der nu spiller i Sebastians kommende klub, Elverum.

2019-05-16T14:41:22+00:00