Et fint slutspil for VORES HOLD

Kaster vi et blik på Århus Håndbolds slutspil, så har det været fine resultater, som spillerne har leveret på banen, til trods for manglende sejre. Det skulle heller ikke i år blive til en DM-semifinale for Århus Håndbold, der dog nåede sæsonmålet om deltagelse i slutspillet.

Der er mange ting, som vi kan tage med videre, selvom sæsonen for Århus Håndbold er slut. Til Santander Final4 så vi blandt andet et hold, som virkelig spillede hinanden gode på banen. Her blev det til rigtig tætte kampe mod Skanderborg og Bjerringbro-Silkeborg, som begge endte uafgjort, og derfor måtte ud i henholdsvis forlænget spilletid og straffekast. Netop det gode spil havde Århus Håndbold taget med videre til slutspillet. Her så vi også et velfungerende hold, hvor der også var plads til store præstationer fra flere spillere.

De flotte præstationer har også været fremtrædende på Rundens Hold, hvor Århus Håndbold-spillere har optrådt på fem ud af seks mulige Rundens Hold.

Rundens Hold i slutspillet
1. runde Besard Hakaj og Tobias Møller
2. runde Sebastian Henneberg
3. runde Nikolaj Læsø
4. runde Tobias Møller, Nikolaj Læsø og Sebastian Henneberg
6. runde Anders Martinusen

Den ene sejr i slutspillet over Bjerringbro-Silkeborg var længe ventet for VORES HOLD. Her satte man også en streg over de dårlige statistikker som Århus Håndbold har kæmpet med, nemlig flere slutspil uden sejre og ikke mindst fem år uden sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

Fornemmelsen af et godt slutspil, til trods for de manglende sejre, er også til stede hos spillerne, sagde Anders Martinusen til Aarhus Stiftstidende efter sidste slutspilsopgør mod Skanderborg.
”Vi har leveret et godt slutspil, hvor vi har spillet op med de mandskaber, som vi har fået at vide, vi ikke kan slå, og slår endda et af dem. Det har været en forløsning for os alle, at vi endelig fik en sejr. Vi kan tage meget med videre. Det er godt at vide, at vi kan spille op med de andre. Det så vi også ved Final4. Så snakken om, at vi altid taber til de store hold, begynder så småt at smuldre.”

Århus Håndbolds resultater i slutspillet
Århus Håndbold vs. GOG 26-28
Bjerringbro-Silkeborg vs. Århus Håndbold 32-29
Århus Håndbold vs. Skanderborg Håndbold 31-32
Århus Håndbold vs. Bjerringbro-Silkeborg 31-25
GOG vs. Århus Håndbold 32-29
Skanderborg Håndbold vs. Århus Håndbold 32-27

2019-05-20T19:49:21+00:00