Anden kandidat til ”Årets Spiller”: Jens Fredsgaard

Jens Fredsgaard er den anden kandidat til ”Årets Spiller” i sæsonen 2018/19. Efter en lidt turbulent start på sæsonen, stod Jens pludselig som førstevalg på målmandsposten, efter Rene Villadsen tog turen til Tyskland. En position, som bestemt har passet Jens Fredsgaard, der har kvitteret med en fremragende sæson.

Gang på gang har Jens Fredsgaard i denne sæson leveret på rigtig højt plan, og har stået med en gennemsnitlig redningsprocent på 32 i de 32 ligakampe han har spillet. Derudover har Jens Fredsgaard også stået bag 6 assists og 2 mål.

På hjemmebane har Jens Fredsgaard leveret fantastiske redninger foran vores orange hjemmebane. Allerede i sæsonens første hjemmekamp mod TMS Ringsted, lagde Jens Fredsgaard et pres på sig selv ved at starte med en redningsprocent på 42. Et par kampe senere tangerede han denne redningsprocent ved endnu engang at levere en fremragende præstation i Ceres Arena mod Nordsjælland, hvor han stod med 46%.

Efter de første 18 kampe røg Jens Fredsgaard også ind på Efterårets Hold med en MEP på 31, 51 efter et rigtig godt efterår. To gange i løbet af efteråret, var Jens Fredsgaard også på Rundens Hold, efter han i de to kampe stod med redningsprocenter på godt og vel 46.
Også i foråret har Jens Fredsgaard stået stålfast i målet og pillet modstandernes bolde. I de to kampe ved Santander Final4, stod han blandt andet med henholdsvis 34 og 35 %.

De få gange hvor Jens har haft problemer i målet, har vores unge målmand Christoffer Bonde været en god substitut i målet, hvilket også taler om en målmandsduo, der fungerer rigtig godt i Århus Håndbold.

Mener du, at det er Jens Fredsgaard, der skal være ”Årets Spiller i sæsonen 2018/19, så smut forbi Århus Håndbolds facebook på søndag, hvor du kan stemme på din favorit til titlen.

2019-05-24T14:29:55+00:00