Tredje kandidat til ”Årets Spiller”: Besard Hakaj

Besard Hakaj er den tredje og sidste kandidat til ”Årets Spiller” i sæsonen 2018/19, og også den nyeste spiller på holdet af de tre kandidater. I sin anden sæson i Århus Håndbold har Besard Hakaj virkelig segmenteret sin plads på stregen og vist, at han er en nøglespiller for klubben.

I løbet af sæsonen har Besard Hakaj tilkæmpet sig en plads på Rundens Hold fire gange, scoret 95 mål og haft hånden på 7 assists. Selvom det er noget af en granitblok, Århus Håndbold har smidt på stregen, så er han dog kun noteret for 10 gange 2 minutters udvisning i de 32 ligakampe, som han har spillet.

Besard Hakaj har også vist, at hvis han får fat i indspillene, så resulterer det oftest i en scoring eller et straffekast. Hele 36 straffekast har den norske stregkæmpe også fået tilkendt igennem sæsonen. Derudover har han holdt sig stort set skadesfri, selvom det dog er blevet til en del tæsk på stregen.

Besard Hakaj har bidraget til et stabil niveau i begge ender i Århus Håndbolds kampe, hvor han også den kommende sæson bliver et godt aktiv for klubben. Besard Hakaj er desuden faldet godt til i byen, klubben og på holdet, hvor han er med til at skabe en god stemning med sin blanding af norsk og dansk.

Mener du, at det er Besard Hakaj, der skal være ”Årets Spiller” i sæsonen 2018/19, så smut forbi Århus Håndbolds facebook i morgen, hvor du kan stemme på din favorit til titlen.

2019-05-25T04:05:40+00:00