U21 og U19s modstandere til sommerens VM-slutrunder

Til sommer skal både U21- og U19-landsholdet til VM slutrunder i henholdsvis Spanien og Makedonien.
På begge ungdomshold har Århus Håndbold oftest haft spillere med, hvor også seks spillere sendes til test med ungdomslandsholdene tirsdag og onsdag i denne uge.

U21-landsholdet har tidligere fået tildelt et wildcard til VM-slutrunden, hvilket betyder, at de er blevet placeret i 5. seedningslag og derfor møder en stærk gruppe. Her møder de Tyskland, Island, Norge, Argentina og Chile. Landstræner Stefan Madsen sagde efter lodtrækningen:
”Vi vidste, at vi ikke kom på nogen nem opgave, da vi blev placeret i 5. seedningslag. Omvendt er vi glade for at være med, hvorfor vi nu skal til Spanien og vise vores værd”

Også U19-landsholdets modstandere til slutrunden er fundet, hvor de her møder værtsnationen Makedonien, Bahrain, Japan, Argentina og Nigeria. Vores assistenttræner og landstræner for U19-landsholdet Simon Sørensen sagde følgende efter lodtrækningen:
”Vi kommer rundt til de forskellige verdenshjørner i den her gruppe. Det er en pulje med en masse ubekendte faktorer, da vi ikke kender meget til vores kommende modstandere. Vi kommer til at møde andre spillestile end den typiske fra Europa, hvilket bliver nogle gode lærepenge for os. Samtidig skal vi også møde værterne, hvor der forhåbentlig venter os en spændende kamp med masser af tilskuere. Alt i alt er det dog – sagt med al respekt – også en gruppe, som vi skal gå videre fra. Herefter må vi så se, hvad der sker, når vi bliver parret med stærke hold fra gruppe D.

Vil du læse mere om ungdomslandsholdene, så følg med på deres facebook: ”Ungdomslandsholdene – håndbold”. Ellers sørger vi som altid for at holde jer opdateret om vores spillere der er med til samlingerne her på siden.

2019-06-03T16:41:41+02:00