Endnu et landsholdstalent til Århus Håndbold

Århus Håndbold henter Emil Jessen fra Bjerringbro-Silkeborg på en 2-årig kontrakt , og sikrer dermed endnu et landsholdstalent til næste års trup. En ung spiller, der støder til et hold, hvor man satser stort på talentudvikling.
”Vi har altid været, og vil fortsat gerne være en klub, der tager unge spillere ind og udvikler dem. Det har vi vist, at vi har haft succes med, og det håber vi også at få med Emil. Han er en ung talentfuld spiller, som vi gerne vil hjælpe til næste niveau,” fortæller sportschef Peter Bredal.

Emil Jessen, der spiller venstre back og playmaker, får allerede rosende ord fra sportschefen, der ser et stort potentiale i den kommende Århus Håndbold-spiller.
”Emil er en spændende ung spiller, der også er en del af det danske U19-landshold. Han er en eksplosiv spiller med nogle spændende kompetencer i forhold til hans mand til mand spil. Får vi bygget lidt fysik på ham, så kan han blive en spændende tovejsspiller.”

Netop de gode udviklingsmuligheder i Århus Håndbold spillede en stor rolle for Emil Jessen, da aftalen med den kommende klub skulle på plads.
”Jeg synes Århus Håndbold har de rigtige rammer for mig i forhold til at tage det næste skridt i min udvikling og blive en endnu bedre håndboldspiller. Det er fedt med en ung trip, hvor spillerne gerne vil frem i verden. Det er et stort plus, når jeg ikke er så gammel selv,” fortæller den 19-årige håndboldspiller.

Mathias Møller fritstilles
Mathias Møller der det seneste halve år har været lejet ud til 1. divisionsklubben TM Tønder, fritstilles fra sin kontrakt i Århus Håndbold pr. 30 juni 2019.
”Det vigtigste for Mathias Møllers udvikling er, at han får noget spilletid. Det var derfor, vi lejede ham ud til Tønder, og derfor vi nu lader ham gå, så han kan få en tilsvarende tænkt rolle andetsteds,” fortæller sportschef Peter Bredal om Mathias Møllers fritstilling.

2019-06-12T07:05:36+02:00