Farvel til Jonas Langerhuus, Kristian Rammel og Mathias Møller

Tidligere på måneden, meldte vi ud, at Jonas Langerhuus og Kristian Rammels samarbejde med Århus Håndbold ophører pr. 30 juni 2019. De har ikke fået de roller på holdet, som der oprindeligt var lagt op til og Århus Håndbold har i samarbejde med spillerne derfor besluttet at frigive dem, så de kan jage den rolle, som de søger.
Derudover siger vi også farvel til Mathias Møller, der det seneste halve år har været lejet ud til 1. divisionsklubben TM Tønder, og dermed ikke vender tilbage til Århus Håndbold.

Det betyder dog ikke, at de ikke har givet os øjeblikke i sæsonen, som er værd at kigge tilbage på. Blandt andet en fantastisk scoring i sidste sekund af Jonas Langerhuus i decembers sidste kamp mod Nordsjælland. En scoring der sikrede en ubesejret stribe af kampe, og to point der sendte Århus Håndbold på juleferie i herreligaens top tre.

Vi har derfor samlet øjeblikke fra sæsonen til jer lige her:

2019-06-17T11:50:25+02:00