U19-landsholdet til VM-slutrunden udtaget

Landstræner for U19-landsholdet, Simon Sørensen udtog for et par dage siden truppen, der deltager i Scandinavian Open fra d. 24-28 juli i Skanderborg, og som også bliver den endelige trup til VM-slutrunden, der spilles i Makedonien til august.
Her er to Århus Håndbold-drenge med på holdet; den nyeste mand i næste års ligatrup, Emil Jessen, samt Mads Emil Lenbroch, som flere gange også har været en del af ligatruppen, når holdet har været ramt af skader.

Til Scandinavian Open møder U19-drengene Sverige, Portugal og Norge henholdsvis d. 26, 27 og 28 juli, hvor alle kampene spilles i Skanderborg Fælled.

Stævnet er den sidste forberedelse inden U19-landsholdet i august spiller VM-slutrunde i Makedonien, hvor de i første omgang er endt i pulje C sammen med de makedonske værter samt Bahrain, Japan, Argentina og Nigeria.

2019-06-28T11:40:50+00:00